Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Kippenhok met ren kopen

Op zoek naar een kippenhok met ren? Bij Dierenverblijf bent u daarvoor aan het juiste adres. Van kippenhokken met een kleine ren tot een kippenhok met een grote ren, van traditioneel tot modern uitgevoerd: dankzij het grote assortiment kippenhokken van hoge kwaliteit maakt u altijd de juiste keuze voor uw kippen. Bekijk snel ons complete aanbod kippenhokken met ren!

Kippenhok met ren Er zijn 52 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kippenhokken met ren in soorten en maten

Kippenhokken met ren zijn ideaal voor buiten, want kippen hebben in de ren een ruime uitloop, zodat ze heerlijk kunnen scharrelen. Bij het los scharrelen in de tuin bestaat namelijk het gevaar dat de kippen uw mooie tuin omwroeten of in uw bomen klimmen. Een kippenhok met ren bestaat vaak uit een legnest, een gedeelte waar de kippen op stok kunnen gaan en een ren. Het legnest is altijd vanaf buiten te openen. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen. De verbinding tussen de ren en het nachthok is in bijna alle gevallen af te sluiten met een luikje. Er zijn zelfs hokken waarbij u deze toegang vanaf buiten af kunt sluiten. Er zijn ook hokken waarbij op de bovenzijde van het nachthok en de ren een bloembak is geconstrueerd.

Losse kippenren

Naast een vaste ren is het ook mogelijk een losse of koppelbare kippenren te bestellen. De koppelbare kippenren is een op maat gemaakte kippenren voor uw kippenhok. Een voorbeeld hiervan is het Dierenverblijf ZH10. Wanneer u de ren niet gebruikt kan deze eenvoudig worden losgekoppeld (bijvoorbeeld in de winterperiode). Het is mogelijk bij Dierenverblijf om een houten of metalen kippenren te bestellen. De metalen ren is eenvoudig in gebruik en kan zeer compact worden opgeborgen wanneer deze niet wordt gebruikt. Een voorbeeld hiervan is de Loopren WK9. Veel kippenrennen kunnen ook als konijnenren worden gebruikt!

Kippenhokken met ren kopen bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze kippenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u het kippenhok met ren bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer