Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Krabpalen

Op zoek naar een krabpaal voor uw kat? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment krabpalen vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. De klimmeubels of krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Beeztess, Lotte en Europet Bernina. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar een krabpaal voor uw kat? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment krabpalen vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. De klimmeubels of krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Beeztess, Lotte en Europet Bernina. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Kattenkrabpaal kopen

Wanneer u een kat heeft en u uw meubilair heel wilt houden, is het heel verstandig om een krabmeubel aan te schaffen. Zeker wanneer u een grote krabpaal koopt zal uw kat zich hier heel lang mee bezig houden. Als een kat zich verveelt gaan ze op onderzoek uit. En meubelstukken zijn dan erg interessant. Zeker een stoffen bank hoort bij de top drie voor een kat. Met hun nagels schrapen ze over de stof, waar ze hun plezier in hebben. Maar dat is niet de bedoeling! Een katten krabpaal biedt de uitkomst. De met touw ombonden palen zorgen ook nog eens voor de juiste slijtage van de nagels van uw kat. En dat is het grote voordeel van een krabpaal: Katten spelen er mee, en de krabpaal zorgt voor de juiste verzorging.

Een katten krabpaal voor uren speelplezier

Kattenkrabpalen zijn er in veel soorten en maten. Een eenvoudige krabpaal is er al vanaf ±€10,-. Een kartonnen krabplank is vaak nog voordeliger en geeft ook veel plezier. Het nadeel van deze kartonnen krabplanken is dat ze sneller kapot zijn. Zoekt u een echte design krabpaal? Katten extra veel speelruimte geven? Dat is ook mogelijk. Met verschillende verdiepingen, hangmatjes, slaapplaatsen, schommels en natuurlijk de met sisal beklede palen aan de krabpaal. Goedkoop zijn deze grote krabpalen niet, maar in vergelijking met het plezier wat uw katten er aan beleven is dat het zeker waard! Ook is een luxe kattenkrabpaal vaak helemaal in stijl, zodat deze mooi staat in elke inrichting.

De veelzijdigheid van een krabpaal: katten vermaken zich prima.

Wilt u een krabpaal, maar heeft u weinig ruimte? Niet getreurd, krabpalen zijn te verkrijgen vanaf kleine palen die overal passen tot grote krabpalen voor grote katten die wat meer ruimte in nemen. Een kleine kattenkrabpaal bestaat vaak uit een plateau met daarop een paal. Het plateau neemt niet meer dan 0,5m2 plaats in. Wanneer u meer ruimte wilt kunt u een katten krabpaal nemen die bijvoorbeeld tot aan het plafond gaat. Deze neemt weinig plaats in, maar geeft veel speelplezier. Naast de standaard krabpalen zijn er ook veel krabmeubels in leuke vormen. Wat dacht u van een krabpaal kat, vogel, of bloem? Diverse mogelijkheden, alles voor een exclusief huisdier! Zoekt u een leuke krabpaal aanbieding? Hou dan onze site in de gaten voor leuke aanbiedingen en acties.

Inklappen

Lees meer

Krabpalen Er zijn 68 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw