Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf KB8 Green

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf KB8 Green is een extra ruim hok voor buiten dat geschikt is voor zowel konijnen als voor kippen. Het groene hok beschikt over een royaal nachthok met een praktische uitschuifbare lade en een extra grote uitloopren. Daarnaast heeft het hok nog een handig legnest.

Afmetingen: 192x90x116cm (LxBxH)

nú € 189,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Kippen- konijnenhok KB8 groen is geschikt voor kippen en konijnen. Het hok heeft een nachthok met aangesloten legnest en zitstokken waar kippen op stok kunnen gaan. Het legnest is ook vanaf buiten te openen, zodat u gemakkelijk de eieren kunt rapen. Via een loopplankje komen de dieren... Lees meer

Kippen- konijnenhok KB8 groen is geschikt voor kippen en konijnen. Het hok heeft een nachthok met aangesloten legnest en zitstokken waar kippen op stok kunnen gaan. Het legnest is ook vanaf buiten te openen, zodat u gemakkelijk de eieren kunt rapen. Via een loopplankje komen de dieren in de ruime uitloopren. Deze toegang van het nachthok naar de ren is vanaf de buitenkant af te sluiten. Dit is erg handig!

Het nachthok beschikt over een deurtje en een raampje. Ook zit er onder het nachthok een praktische uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij de schoonmaak van het hok. In de ren zit ook nog een deurtje aan de voorzijde. Alle deurtjes van die dierenverblijf beschikken over een schuifsluiting.

Het nachthok van het dierenverblijf KB8 heeft een mooi puntdak. Het dak is voorzien van dakleer met leislag en overkoepeld het gehele hok. De ren is omgeven met houten panelen met gaaswerk. De benedenverdieping van het hok is open.

Dierenverblijf KB8 wordt geleverd als bouwpakket en natuurlijk met een duidelijk montagehandleiding. Alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord, zodat dit dierenverblijf eenvoudig in elkaar te zetten is. Er worden ook voldoende schroeven en andere benodigdheden meegeleverd.

Lees minder

Maximale afmetingen: 192x90x116 cm (LxBxH)
Afmetingen zonder legnest: 166x90x116 cm (LxBxH)
Maximale afmetingen legnest 37x56x36cm (LxBxH)
Afmetingen bouwpakket 1: 97x85x13cm (Gewicht: 19kg)
Afmetingen bouwpakket 2: 117x79x19cm (Gewicht: 22g)
EAN code 8718868997036
Artikelnummer KB8GREEN
Materiaal Hout
Kleur Groen, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Tridolf Original

Dierenverblijf Tridolf is een praktisch en ruim...

Dierenverblijf Chicko Green

Dit ruime kippen- konijnenhok voor buiten is ru...

Kippenhok Meggi

Op zoek naar een kippenhok van topkwaliteit? Ki...