Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf KB8 Green

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf KB8 Green is een extra ruim hok voor buiten dat beschikt over een royaal nachthok met een praktische uitschuifbare lade, een extra grote uitloopren en een handig legnest.

Afmetingen: 192x90x116,5cm

normaal € 299,95
nú € 259,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippen- en konijnenhok KB8 groen is geschikt voor kippen en konijnen. Het hok heeft een nachthok met aangesloten legnest en zitstokken waar kippen op stok kunnen gaan. Het legnest is ook vanaf buiten te openen, zodat u gemakkelijk de eieren kunt rapen. Via een loopplankje komen de... Lees meer

Kippen- en konijnenhok KB8 groen is geschikt voor kippen en konijnen. Het hok heeft een nachthok met aangesloten legnest en zitstokken waar kippen op stok kunnen gaan. Het legnest is ook vanaf buiten te openen, zodat u gemakkelijk de eieren kunt rapen. Via een loopplankje komen de dieren in de ruime uitloopren. Deze toegang van het nachthok naar de ren is vanaf de buitenkant af te sluiten. Dit is erg handig!

Het nachthok beschikt over een deurtje en een raampje. Ook zit er onder het nachthok een praktische uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij de schoonmaak van het hok. In de ren zit ook nog een deurtje aan de voorzijde. Alle deurtjes van die dierenverblijf beschikken over een schuifsluiting.

Het nachthok van het dierenverblijf KB8 heeft een mooi puntdak. Het dak is voorzien van dakleer met leislag en overkoepeld het gehele hok. De ren is omgeven met houten panelen met gaaswerk. De benedenverdieping van het hok is open.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Afmetingen: 192x90x116,5cm

Kleur: Groen

Lees minder

Maximale afmetingen: 192x90x116,5 cm (LxBxH)
Afmetingen zonder legnest: 166x90x116 cm (LxBxH)
Maximale afmetingen legnest 36x65x44,5cm (LxBxH)
Afmetingen bouwpakket 1: 97x85x13cm (Gewicht: 19kg)
Afmetingen bouwpakket 2: 117x79x19cm (Gewicht: 22g)
Grondmaten 155x81,5 cm
EAN code 8718868997036
Artikelnummer KB8GREEN
Materiaal Hout
Kleur Groen, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Chicko Green

De Chicko Green is een ruim opgezet en praktisc...