Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Soort
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Voeding

Naast het hooi heeft het konijn konijnenvoer nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Van duur tot goedkoop en van enkel brokjes (biks) tot gemengd konijnenvoer.  Konijnen zijn net als mensen gek op lekkere dingen in het voer. Het gevaar van gemengd konijnenvoer is dat ze de stukken die ze het lekkerst vinden het eerst op zullen eten. Vaak blijven de bruine staafjes (die het gezondst zijn voor je konijn) in het bakje liggen. Lees meer

Naast het hooi heeft het konijn konijnenvoer nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Van duur tot goedkoop en van enkel brokjes (biks) tot gemengd konijnenvoer.  Konijnen zijn net als mensen gek op lekkere dingen in het voer. Het gevaar van gemengd konijnenvoer is dat ze de stukken die ze het lekkerst vinden het eerst op zullen eten. Vaak blijven de bruine staafjes (die het gezondst zijn voor je konijn) in het bakje liggen.

Konijnenvoer van de merken Supreme-Science Sellective Rabbit, Hope Frams Rabbit en Care+ van Beaphar zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Konijnenvoer afgestemd op je konijn

Er komen steeds meer soorten konijnen- en knaagdiervoeders op de markt die afgestemd zijn op de gezondheid en welzijn van het konijn. Zo bestaat er al speciaal voer voor opgroeiende en oudere konijnen, maar ook voer met nadruk op belangrijke voedingstoffen. Advies nodig over het geschikte voer voor je konijn? Neem contact op met onze klantenservice.

Hoeveel voer mag een konijn?

Hoeveel voer mag mijn konijn per dag? Een veelgestelde vraag bij ons in de winkel. Konijnen vanaf 7 maanden mogen 25 gram voer per kilogram lichaamsgewicht hebben. Konijnen die te veel biks eten, krijgen last van overgewicht, wat op den duur grote gezondheidsproblemen kan geven.

Meer informatie of advies over knaagdiervoer

Konijn- en knaagdiervoer is eenvoudig online te bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze voeders zijn uitsluitend van A-kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice.

Inklappen

Lees meer

Voeding Er zijn 45 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw