Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland Kippenhok Rustic Big Pinus

Woodland Kippenhok Rustic Big Pinus

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg6 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Kippenhok Rustic Big Pinus is een groot kippenhok voor 4 tot 6 kippen. Het kippenhok is voorzien van een ren en een nachthok met een metalen schuiflade. Het kippenhok is ook voorzien van een legnest.

Afmetingen: 228 x 83,5 x 123 cm.

Kleur: naturel. 

nú € 339,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Rustic Big Pinus is een groot kippenhok van Woodland dat geschikt is voor 4 tot 6 kippen. Het hok bestaat uit een grote ren, een ruim nachthok en een legnest. Via een houten trap kunnen de kippen vanuit de ren naar het nachthok gaan. In het nachthok zitten drie stokken. Daarnaast zit er onder het nachthok een metalen mestlade. Dit is erg hygiënisch. Via het nachthok kunnen de kippen ook in het legnest komen. Het legnest heeft drie legbakken. Verder heeft dit kippenhok veel verschillende deurtjes, zodat u gemakkelijk bij uw kippen kan komen. Lees meer

Kippenhok Rustic Big Pinus is een groot kippenhok van Woodland dat geschikt is voor 4 tot 6 kippen. Het hok bestaat uit een grote ren, een ruim nachthok en een legnest. Via een houten trap kunnen de kippen vanuit de ren naar het nachthok gaan. In het nachthok zitten drie stokken. Daarnaast zit er onder het nachthok een metalen mestlade. Dit is erg hygiënisch. Via het nachthok kunnen de kippen ook in het legnest komen. Het legnest heeft drie legbakken. Verder heeft dit kippenhok veel verschillende deurtjes, zodat u gemakkelijk bij uw kippen kan komen.

Dit grote kippenhok wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het kippenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elke bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Bevestigingsmateriaal, zoals schroeven e.d. en het traliewerk is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. Daarom is het raadzaam deze onderdelen periodiek te behandelen met siliconenspray. Wij adviseren u het konijnenhok te beitsen vóór gebruik en dit periodiek te herhalen. Dierenverblijf.com adviseert het gebruik van een geschikte UV-beits voor uw dierenverblijf.

Lees minder

EAN code 5414365332839
Artikelnummer 11796
Materiaal Hout
Kleur Bruin, Naturel