0

 

Dierenverblijf ZH10 met Ren

Merk:Dierenverblijf
Kleur:Grijs
Materiaal:Hout
Afmetingen:3. Groot: meer dan 2 m
Soort:Hok met ren
Aantal kippen klein:3
Aantal kippen groot:2
Aantal konijn klein:3
Aantal konijn groot:1
nú € 439,00
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 50,00
 • Kies zelf een bezorgdag
 • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dierenverblijf ZH10 met ren is een unieke combinatie van een nachthok met een zeer ruime ren! Dit grote dierenverblijf voor buiten is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats aan kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het... Lees meer

Dierenverblijf ZH10 met ren is een unieke combinatie van een nachthok met een zeer ruime ren! Dit grote dierenverblijf voor buiten is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats aan kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde legnest kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. De bodem van het nachthok is een zinken uitschuifbare lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Het dierenverblijf heeft een stijlvolle deur met een leuk raampje in het nachthok. Via een loopplankje kunnen de dieren in de ren van het hok komen. Het deurtje van het nachthok naar de ren is middels een RVS-pin aan de buitenzijde van het hok te bedienen. Zo kan deze toegang afgesloten worden.

De grote ren is eenvoudig aan het hok te plaatsen, maar het is ook mogelijk de ren helemaal los van het hok in de tuin te plaatsen. In de ren zit een grote deur, zodat u zelf ook eenvoudig bij uw dieren kunt komen.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op Dierenverblijf ZH10 met ren krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Afmetingen: 199x275x103 cm.

Kleur: Grijs

Lees minder

Productspecificaties

 • Maximale afmetingen:199x275x103 cm
 • Afmetingen excl. dakrand:196x270x96 cm
 • Max. afmetingen excl. legnest:160x270x103 cm
 • Afmetingen bouwpakket 1:177x18x103 cm
 • Afmetingen bouwpakket 2:172x11x77 cm
 • Afmetingen bouwpakket 3: 165x8x103 cm
 • EAN code:8718868997821
 • Artikelnummer:997821
 • Materiaal:Hout
 • Kleur:Grijs

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist