Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok kopen

Op zoek naar een konijnenhok voor uw konijn? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit meer dan 150 verschillende modellen konijnenhokken in alle soorten en maten.  Van een kunststof konijnenhok tot een traditioneel houten konijnenhok, van een goedkoop konijnenhok tot een groot konijnenhok voor 2 konijnen: het is allemaal mogelijk. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod konijnenhokken!

Konijnenhokken Er zijn 121 producten

Konijnenhok in soorten en maten bestellen

De konijnenhokken bij Dierenverblijf verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en indelingen. Zo kunt u kiezen voor een konijnenhok met ren of zonder ren. Daarnaast heeft u ook keuze uit een konijnenhok van hout of een konijnenhok van kunststof. Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn. Wij willen u hierbij helpen door de verschillende opties op een rijtje te zetten:

Konijnenhok met ren

Een konijnenhok met ren is een verblijf met een buiten- en een binnengedeelte. In het buitengedeelte (de ren) kan het konijn spelen of gras eten, afhankelijk van de ondergrond van de ren. Het binnengedeelte bestaat uit een open ruimte en een beschermd nachthok. De ren van het konijnenhok kan in het verlengde van het nachthok zitten, maar ook onder het nachthok. Dit is vaak het geval als het konijnenhok 2 verdiepingen heeft. Kortom een ideaal konijnenhok voor buiten.

Konijnenhok zonder ren

Als u niet beschikt over een ruime tuin met bijvoorbeeld gras of zand, kunt u beter kiezen voor een konijnenhok zonder ren. Konijnenhokken zonder ren bestaan alleen uit een open binnenverblijf en een nachthok. Om toch uw konijn buiten te laten spelen, kunt u kiezen voor een losse konijnenren.

Houten konijnenhok

Echte klassiekers zijn de traditionele houten konijnenhokken. De houten konijnenhokken van Dierenverblijf zijn gemaakt met hout van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn deze hokken verkrijgbaar met of zonder ren.

Kunststof konijnenhok

Nieuw voor veel mensen zijn is het kunststof konijnenhok van het merk Ferplast. Omdat ze gemaakt zijn van kunststof zijn ze onderhoudsarm en hebben daardoor een langere levensduur. Ook deze hokken zijn leverbaar met ren en zonder ren. Een voorbeeld hiervan zijn de Ferplast kunststof konijnenhokken. De Ferplast kunststof konijnenhokken zijn ook leverbaar met ren (Grand Lodge) en zonder ren (Grand Lodge Classic).

Groot konijnenhok

Heeft u bijvoorbeeld een Vlaamse reus of meerdere konijnen? Kies dan voor een extra groot konijnenhok. In een groot konijnenhok heeft uw konijn meer bewegingsvrijheid. Meestal zijn de grote konijnenhokken voorzien van een buitenren waardoor uw konijn eenvoudig naar buiten kan om te spelen. 

Konijnenhok binnen

Uw konijn met guur weer naar binnen of gewoon echt als familiedier in huis? Het is mogelijk met de binnenhokken van Dierenverblijf. De konijnenhokken voor binnen zijn speciaal gemaakt voor binnenshuis.

Konijnenhok kopen bij Dierenverblijf

Als u uw keuze voor een konijnenverblijf heeft gemaakt, kun u dit eenvoudig online bestellen bij Dierenverblijf. En als u (op werkdagen) voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het hok dezelfde dag al verzonden. Al onze konijnenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. Om het compleet te maken, bieden wij daarnaast natuurlijk ook andere benodigdheden aan, zoals bodembedekking, speelgoed en voeding. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Lees meer

Onze hardlopers. De meest populaire producten!