Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenhokken

Op zoek naar een konijnenhok voor uw konijn? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment konijnenhokken vindt u altijd het hok dat bij je konijn past. Natuurlijk bieden wij daarnaast ook andere benodigdheden zoals voeding, speelgoed en bodemdekking aan. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenhokken. Lees meer

Op zoek naar een konijnenhok voor uw konijn? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment konijnenhokken vindt u altijd het hok dat bij je konijn past. Natuurlijk bieden wij daarnaast ook andere benodigdheden zoals voeding, speelgoed en bodemdekking aan. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenhokken.

Konijnenhok buiten in soorten en maten bestellen

De konijnenhokken buiten bij Dierenverblijf zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en indelingen. Een konijnenhok met ren of zonder ren; een konijnenhok van hout of van kunststof? Belangrijke vragen bij de aanschaf van een konijnenhok. Een juiste keuze maken kan dus lastig zijn. Daarom hebben we de verschillende opties op rijtje gezet:

  1.        Konijnenhok met ren
  2.        Konijnenhok zonder ren
  3.        Houten konijnenhok
  4.        Kunststof konijnenhok 

Konijnenhok met ren

Een konijnenhok met ren heeft een buitengedeelte waar uw konijn kan spelen of gras kan eten. De konijnenhokken met ren beschikken over een binnen verblijf en nachthok.

Konijnenhok zonder ren

Beschikt u niet over een ruime tuin met gras of zand? Kies dan voor een konijnenhok zonder ren. Een optie is om dan te kiezen voor een aparte konijnenren. De konijnenhokken zonder ren beschikken over een binnen verblijf en nachthok.

Houten konijnenhok

Iedereen kent wel de traditionele houten konijnenhokken. Houten konijnenhokken met of zonder ren zijn beide verkrijgbaar bij Dierenverblijf. Het hout is van hoogwaardig kwaliteit. Om de leverduur van het hok te verlengen adviseren we om anti-knaagstrips te bevestigen. Deze strips beschermen uw hout, zodat u nog langer plezier heeft van uw hok

Ferplast kunststof konijnenhok

We kennen allemaal het traditionele konijnenhok van hout. Nieuw is echter voor veel mensen zijn de kunststof konijnenhokken. Deze Ferplast konijnenhokken zijn onderhoudsarm en hebben daardoor een langere leverduur. De Ferplast kunststof konijnenhokken zijn ook leverbaar met ren (Grand Lodge) en zonder ren (Grand Lodge Classic).

Goedkoop konijnenhok bij de specialist

Op zoek naar een goedkoop konijnenhok met toch een goede kwaliteit. Bij Dierenverblijf hebben we al een (traditioneel) konijnenhok v.a. € 65,- incl. gratis levering in Nederland en Belgie. Door ons grote assortiment hebben we altijd het konijnenhok wat u zoekt. Maandelijks hebben we verschillende konijnenhokken extra scherp geprijsd. Daarnaast hebben we een outlet center waar we alle hokken aanbieden die uit het assortiment gaan. Nieuwe hokken voor lage prijzen! bekijk ons complete assortiment goedkope konijnenhokken en bestel eenvoudig online!

Konijnenhok online kopen

Uw konijnenhok kunt en eenvoudig online bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze konijnenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Inklappen

Lees meer

Konijnenhokken Er zijn 120 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw