Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Doe het zelf: gezondheidscheck bij het konijn!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenhok buiten kopen

Wilt u een konijnenhok kopen? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres! Dankzij het grote assortiment konijnenhokken vindt u altijd het hok dat bij uw konijn past. Van konijnenhokken voor binnen tot konijnenhokken voor buiten, van goedkope konijnenhokken tot luxe konijnenhokken voor 2 konijnen: het is allemaal mogelijk. Om het compleet te maken, bieden wij daarnaast natuurlijk ook andere benodigdheden aan, zoals bodembedekking, speelgoed en voeding. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod konijnenhokken! Lees meer

Wilt u een konijnenhok kopen? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres! Dankzij het grote assortiment konijnenhokken vindt u altijd het hok dat bij uw konijn past. Van konijnenhokken voor binnen tot konijnenhokken voor buiten, van goedkope konijnenhokken tot luxe konijnenhokken voor 2 konijnen: het is allemaal mogelijk. Om het compleet te maken, bieden wij daarnaast natuurlijk ook andere benodigdheden aan, zoals bodembedekking, speelgoed en voeding. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod konijnenhokken!

Konijnenhok buiten in soorten en maten bestellen

De konijnenhokken voor buiten zijn bij Dierenverblijf verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en indelingen. Zo kunt u kiezen voor een konijnenhok met ren of zonder ren. Daarnaast heeft u ook keuze uit een konijnenhok van hout of een konijnenhok van kunststof. Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn. Wij willen u hierbij helpen door de verschillende opties op een rijtje te zetten:

Konijnenhok met ren

Een konijnenhok met ren is een verblijf met een buiten- en een binnengedeelte. In het buitengedeelte (de ren) kan het konijn spelen of gras eten, afhankelijk van de ondergrond van de ren. Het binnengedeelte bestaat uit een open ruimte en een beschermd nachthok. De ren van het konijnenhok kan in het verlengde van het nachthok zitten, maar ook onder het nachthok. Dit is vaak het geval als het konijnenhok 2 verdiepingen heeft.

Konijnenhok zonder ren

Als u niet beschikt over een ruime tuin met bijvoorbeeld gras of zand, kunt u beter kiezen voor een konijnenhok zonder ren. Konijnenhokken zonder ren bestaan alleen uit een open binnenverblijf en een nachthok. Om toch uw konijn buiten te laten spelen, kunt u kiezen voor een losse konijnenren.

Houten konijnenhok

Echte klassiekers zijn de traditionele houten konijnenhokken. De houten konijnenhokken van Dierenverblijf zijn gemaakt met hout van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn deze hokken verkrijgbaar met of zonder ren.

Ferplast kunststof konijnenhok

Nieuw voor veel mensen zijn de kunststof konijnenhokken. Omdat ze gemaakt zijn van kunststof zijn ze onderhoudsarm en hebben daardoor een langere levensduur. Ook deze hokken zijn leverbaar met ren en zonder ren. Een voorbeeld hiervan zijn de Ferplast kunststof konijnenhokken. De Ferplast kunststof konijnenhokken zijn ook leverbaar met ren (Grand Lodge) en zonder ren (Grand Lodge Classic).

Konijnenhokken bij Dierenverblijf

Als u uw keuze voor een konijnenverblijf heeft gemaakt, kun u dit eenvoudig online bestellen bij Dierenverblijf. En als u (op werkdagen) voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het hok dezelfde dag al verzonden. Al onze konijnenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Inklappen

Lees meer

Konijnenhokken Er zijn 122 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw