Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenrennen

Bent u op zoek naar een konijnenren voor uw konijn? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van houten konijnenrennen tot metalen konijnenrennen, een konijnenren voor binnen of voor buiten: het is allemaal mogelijk. Dankzij het grote assortiment konijnenrennen van A-kwaliteit vindt u altijd de ren die bij uw konijn past. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen. Lees meer

Bent u op zoek naar een konijnenren voor uw konijn? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van houten konijnenrennen tot metalen konijnenrennen, een konijnenren voor binnen of voor buiten: het is allemaal mogelijk. Dankzij het grote assortiment konijnenrennen van A-kwaliteit vindt u altijd de ren die bij uw konijn past. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen.

Konijnenren kopen

Bij Dierenverblijf heeft u een ruime keuze uit konijnenrennen. In ons assortiment hebben we stijlvolle houten konijnenrennen, maar ook onderhoudsarme konijnenrennen van metaal. Konijnenrennen zijn ideaal voor buiten, maar een ren kan ook binnen gebruikt worden. Konijnenrennen voor binnen hebben de mogelijkheid om er een bodemhoes onder te doen. Zo zijn hebben de konijnen ook binnenshuis een ruime speelruimte. Bij het kopen van een konijnenren is ons advies om te kijken naar de grote van het hok waarmee u de ren combineert. Bij een compact konijnenhok adviseren we een grote konijnenren.

Konijnenren buiten

Met de komst van het voorjaar wil iedereen graag naar buiten. Zo ook de konijnen! U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw konijn vrij in de tuin rond te laten lopen, maar met een konijnenren behoudt u het overzicht. Met een ren zorgt u ervoor dat uw konijn ongestoord buiten kan spelen. Een konijnenren voor buiten geeft uw konijn extra ruimte, maar zorgt er ook voor dat uw konijn niet weg kan lopen. Als een ren overdekt is, dan zijn de dieren ook goed beschermd tegen roofdieren. Als het dak volledig dicht is, kan uw konijn ook bij regenachtig weer in de ren verblijven.  Veel konijnenrennen kunnen aan een konijnenhok gekoppeld worden. Zo maakt u het konijnenhok eenvoudig groter. Maar ook een losse ren is ideaal. U zet de konijnenren op de plaats die u wilt, en wanneer hij niet meer nodig is kan de ren weer makkelijk in elkaar geklapt en opgeborgen worden. 

Hoe groot moet een konijnenren zijn?

Dat verschilt per konijn en het aantal konijnen wat u heeft. Ook het hok van het konijn is belangrijk. Heeft het konijn een compact nachthok? Zorg dan voor een ruime ren van minimaal 1m2. Heeft het konijn in het konijnenhok ook voldoende ruimte, dan is een grote konijnenren minder belangrijk. Al geldt wel: Hoe meer ruimte, hoe meer plezier! Wat natuurlijk de mooiste optie is, is een konijnenhok met buitenren. Uw konijn heeft dan altijd voldoende ruimte! Maar of u nu een konijnenhok zoekt, of een konijnenren groot of klein, wij hebben het allemaal in ons assortiment! Van harte welkom in onze winkel of webshop!

Dierenverblijf

Bij het kopen van een konijnenren bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u ook bijna alle modellen bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnenrennen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. 

Inklappen

Lees meer

Konijnenrennen Er zijn 34 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw