Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Konijnenren kopen

Wilt u dat uw konijn meer ruimte (tijdelijk) meer ruimte geven? Dan kunt u ervoor kiezen om een konijnenren te kopen. Konijnenrennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Van een losse metalen draadren tot een houten loopren, van een konijnenren voor buiten tot een binnenren: voor ieder konijn en voor iedere tuin hebben wij de juiste ren. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen!

Konijnenrennen Er zijn 35 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Konijnenren buiten

Een konijnenren is erg handig om buiten te gebruiken. Met een ren zorgt u ervoor dat uw konijn heerlijk buiten kan spelen. Een buitenren voor konijnen is ideaal als u uw konijnen niet los in de tuin kan laten rondlopen. Met een ren zorgt u er namelijk voor dat uw konijnen niet weg kunnen lopen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten rennen. Sommige rennen zijn ook overdekt, of kunnen overdekt worden met een speciaal afdeknet. Hierdoor zijn uw konijnen goed beschermd tegen roofdieren. Sommige rennen hebben ook een dak dat volledig dicht is. Bij regenachtig weer kunnen uw konijnen dan ook in de ren verblijven. 

Konijnenrennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Uw kunt u kiezen voor een ren van hout, metaal of nylon. Verder kunt u kiezen voor een handig verplaatsbare metalen draadren. Dit zijn goedkope konijnenrennen die erg geschikt zijn voor kleine tuinen. U kunt deze konijnenren zelf groter maken door rennen aan elkaar te koppelen. Dit kan heel goed met de metalen draadrennen. De metalen draadrennen zijn eenvoudig in te klappen waardoor ze praktische geen ruimte innemen wanneer ze tijdens de winter worden opgeruimd. 

Daarnaast hebben we luxe konijnenrennen van hout. Deze rennen zijn zowel los te gebruiken als te combineren met een konijnenhok. Sommige buitenrennen zijn zelfs speciaal ontworpen voor een bijpassend konijnenhok.

Konijnenren binnen

De meeste konijnenrennen in ons assortiment zijn ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Zo kan de metalen draadren voorzien worden van een passende bodemhoes. Deze bodemhoes zorgt ervoor dat de vloer schoon en onbeschadigd blijft. De hoes is verkrijgbaar in de maten 105x105x10cm (klik hier voor de bijbehorende ren) en 85x85x5cm (klik hier voor de bijbehorende ren). De metalen binnenren is eenvoudig in te klappen.

Konijnenrennen bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnenrennen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u uw bestelling bij ons op werkdagen vóór 17:00 online plaatst, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer