Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Doe het zelf: gezondheidscheck bij het konijn!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenrennen

Wilt u dat uw konijn meer ruimte heeft? Dan kunt u ervoor kiezen om een konijnenren te kopen. Konijnenrennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van een losse metalen draadren tot een houten loopren, van een konijnenren voor buiten tot een konijnenren voor binnen: voor ieder konijn en voor iedere tuin hebben wij de juiste ren. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen! Lees meer

Wilt u dat uw konijn meer ruimte heeft? Dan kunt u ervoor kiezen om een konijnenren te kopen. Konijnenrennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van een losse metalen draadren tot een houten loopren, van een konijnenren voor buiten tot een konijnenren voor binnen: voor ieder konijn en voor iedere tuin hebben wij de juiste ren. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen!

Konijnenren kopen

Een konijnenren is erg handig om buiten te gebruiken. Met een ren zorgt u ervoor dat uw konijn heerlijk buiten kan spelen. Een buitenren voor konijnen is ideaal als u uw konijnen niet los in de tuin kan laten rondlopen. Met een ren zorgt u er namelijk voor dat uw konijnen niet weg kunnen lopen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten rennen. Sommige rennen zijn ook overdekt, of kunnen overdekt worden met een speciaal afdeknet. Hierdoor zijn uw konijnen goed beschermd tegen roofdieren. Sommige rennen hebben ook een dak dat volledig dicht is. Bij regenachtig weer kunnen uw konijnen dan ook in de ren verblijven.

Konijnenren van hout en metaal

Konijnenrennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Uw kunt u kiezen voor een ren van hout, metaal of nylon. Verder kunt u kiezen voor een handig verplaatsbare metalen draadren. Dit zijn goedkope konijnenrennen die erg geschikt zijn voor kleine tuinen. U kunt deze konijnenren zelf groter maken door rennen aan elkaar te koppelen. Dit kan heel goed met de metalen draadrennen. Ook zijn er voor deze konijnenrennen bodemhoezen verkrijgbaar. Hiermee kunt u de konijnenren ook binnen gebruiken.

Daarnaast hebben we luxe konijnenrennen van hout. Deze rennen zijn zowel los te gebruiken als te combineren met een konijnenhok. Sommige buitenrennen zijn zelfs speciaal ontworpen voor een bijpassend konijnenverblijf.

Konijnenrennen bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnenrennen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u uw bestelling bij ons op werkdagen vóór 17:00 online plaatst, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Inklappen

Lees meer

Konijnenrennen Er zijn 34 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw