Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijn in de zomer: Hoe kan ik mijn konijn helpen afkoelen?

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenrennen

Bent u op zoek naar een konijnenren voor uw konijn? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van houten konijnenrennen tot metalen konijnenrennen, een konijnenren voor binnen of voor buiten: het is allemaal mogelijk. Dankzij het grote assortiment konijnenrennen van A-kwaliteit vindt u altijd de ren die bij uw konijn past. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen. Lees meer

Bent u op zoek naar een konijnenren voor uw konijn? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van houten konijnenrennen tot metalen konijnenrennen, een konijnenren voor binnen of voor buiten: het is allemaal mogelijk. Dankzij het grote assortiment konijnenrennen van A-kwaliteit vindt u altijd de ren die bij uw konijn past. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenrennen.

Konijnenren kopen

Bij Dierenverblijf heeft u een ruime keuze uit konijnenrennen. In ons assortiment hebben we stijlvolle houten konijnenrennen, maar ook onderhoudsarme konijnenrennen van metaal. Konijnenrennen zijn ideaal voor buiten, maar een ren kan ook binnen gebruikt worden. Konijnenrennen voor binnen hebben de mogelijkheid om er een bodemhoes onder te doen. Zo zijn hebben de konijnen ook binnenshuis een ruime speelruimte. Bij het kopen van een konijnenren is ons advies om te kijken naar de grote van het hok waarmee u de ren combineert. Bij een compact konijnenhok adviseren we een grote konijnenren.

Konijnenren buiten

Konijnen vinden het heerlijk om in de buitenlucht rond te rennen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw konijn vrij in de tuin rond te laten lopen, maar met een konijnenren behoudt u het overzicht. Met een ren zorgt u ervoor dat uw konijn ongestoord buiten kan spelen. Een konijnenren voor buiten geeft uw konijn extra ruimte, maar zorgt er ook voor dat uw konijn niet weg kan lopen. Als een ren overdekt is, dan zijn de dieren ook goed beschermd tegen roofdieren. Als het dak volledig dicht is, kan uw konijn ook bij regenachtig weer in de ren verblijven.

Dierenverblijf

Bij het kopen van een konijnenren bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u ook bijna alle modellen bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnenrennen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. 

Inklappen

Lees meer

Konijnenrennen Er zijn 35 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw