Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Serama

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Kippenhok Serama is een stijlvol en groot dierenverblijf om uw kippen buiten te huisvesten. Het hok is voorzien van een handige kunststof mestlade en een praktische bergzolder.

Maximale afmetingen: 210x90x133cm. (LxBxH)

normaal € 369,00
nú € 349,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit verblijf is een groot kippenhok én groot konijnenhok. Het dierenverblijf is geschikt voor ca. 3 krielkippen. Het nachthok biedt een beschutte slaapplaats. In het nachthok zitten twee deurtjes. Onder het nachthok zit een handige kunststof mestlade. Dit is erg handig voor de schoonmaak. Ook zit er een praktische bergzolder boven het nachthok. Lees meer

Dit verblijf is een groot kippenhok én groot konijnenhok. Het dierenverblijf is geschikt voor ca. 3 krielkippen. Het nachthok biedt een beschutte slaapplaats. In het nachthok zitten twee deurtjes. Onder het nachthok zit een handige kunststof mestlade. Dit is erg handig voor de schoonmaak. Ook zit er een praktische bergzolder boven het nachthok.

Vanuit het nachthok kunnen de dieren door middel van de loopplank naar de ren. Deze ren is een ruime speel- of scharrelplaats voor de diertjes. Nachthok kan worden afgesloten van de ren. In het nachthok zit een tussenschot. U heeft de mogelijkheid om dit tussenschot te verwijderen. Ook in de ren zitten enkele handige deurtjes.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok mee gebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee! Het verblijf is gemaakt van dennenhout. 

Op de Kippenhok Serama krijgt u bij ons een jaar garantie.

Kleur: Grijs/Wit

Maximale afmetingen: 210x90x133cm. (LxBxH)

Lees minder

Afmetingen hok: 210x90x133cm (LxBxH)
Grondmaten: 169x72,5cm (LxB)
Nachthok: 75x72,5x87 cm (LxBxH)
Legnest 34x74x39cm (LxBxH)
EAN code 8718868997197
Artikelnummer 09042021
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs