Advies nodig? 0113 - 384019
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten per bestelling zijn binnen Nederland € 4,95 en voor België € 7,95. Gratis verzending boven de € 50,=

Wat is de levertijd van een dierenverblijf?
De levertijd van een dierenverblijf is na controle van uw betaling en op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd* (*op werkdagen). U ontvangt een track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Let op! Bij bestellingen waar u voor betalen met  overschrijving heeft gekozen kan het 1-2 werkdagen langer duren.

Voor hoeveel konijnen is het hok geschikt?
De meeste van onze hokken zijn geschikt voor een koppel konijnen. Natuurlijk zit er wel verschil in het formaat konijnen dat in een hok past. De afmetingen van de konijnenhokken zijn buitenwerkse afmetingen, dakpanelen meegerekend. Bij elk konijnenhok staat aangegeven voor hoeveel konijnen- en/of kippen het hok geschikt is. 

Mijn konijn knaagt veel, ook aan het hok! Wat kan ik daar aan doen?
Konijnen knagen graag, en zetten ook vaak hun tandjes in het konijnenhok. Meestal stopt het ergste knagen na een week of twee, als het hok helemaal eigen is gemaakt door het konijn. Zorg daarom voor voldoende andere knaagmogelijkheden. Wilt u dat uw konijnenhok lang mee gaat zonder knaagschade? Overweeg dan de aankoop van metalen hoekstrips die u direct handig mee kunt bestellen op deze webshop, en plaats die op de hoekjes aan de binnenkant van uw konijnenhok.

Kan mijn konijn ontsnappen uit een hok of ren door te graven?
In de meeste van onze hokken en in de rennen zit onderin geen bodem. Konijnen hebben graven als natuurlijk instinct en kunnen dus gaten gaan graven en op die manier ontsnappen. Wilt u dit voorkomen? Graaf gaas in of leg gaas op de bodem van de ren. Ook tegels kunnen als ondergrond voor een ren, hierop slijten de nagels van de konijnen dan ook nog eens.

Kan ik de ren of het hok op gras plaatsen?
Ja dat kan, let er wel op dat uw konijn zich niet uit graaft, en zet een konijn wat niet gewend is aan het eten van groenvoer ook niet direct op het gras. Hier zullen ze dan ernstige diaree van krijgen. Een konijn moet eerst wennen aan het eten van groenvoer.

Hoe werkt het afhalen van een hok?
De hokken zijn af te halen in onze dierenspeciaalzaak XL, Weihoek 16 in Kruiningen, Zeeland.

De prijzen op de website zijn die incl. BTW of excl. BTW?                                                                                                                                                                         

Alles prijzen op de website zijn incl. BTW.