Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Afmetingen
Filter op Materiaal
Filter op Kleur
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Kunststof konijnenhok kopen

Op zoek naar een kunststof konijnenhok? Dierenverblijf levert kunststof konijnenhokken in Nederland en België. Een kunststof Ferplast konijnenhok is een konijnenhok met veel voordelen. Zo heeft het konijnenhok een langere levensduur, kan deze makkelijk worden schoongemaakt en is deze onderhoudsarm. Kortom, een konijnenhok voor iedereen en een heerlijk thuis voor elk konijn. Bekijk ons complete aanbod kunststof konijnenhokken.

Kunststof konijnenhok Er zijn 9 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Voordelen van een kunststof Ferplast konijnenhok

De kunststof konijnenhokken bij Dierenverblijf zijn van het merk Ferplast en zijn nog relatief nieuw op de markt. Omdat kunststof konijnenhokken relatief nieuw zijn, zijn veel mensen onbekend met de voordelen van kunststof konijnenhokken. Kunststof konijnenhokken zijn onderhoudsarm, duurzaam en zijn eenvoudig schoon te maken. Om een houten konijnenhok in optimale conditie te houden is het belangrijk om deze geregeld te beitsen. Dit is bij een plastic konijnenhok niet nodig. Daarnaast vinden konijnen kunststof niet lekker om op te knagen. Hierdoor gaat het hok veel langer mee. De Ferplast konijnenhokken zijn voorzien van verschillende lades en kan het dak worden opgeklapt. Hierdoor is het konijnenhok gemakkelijk schoon te maken en daardoor in de regel ook hygiënischer.

Voorbeelden van kunststof konijnenhokken

Dierenverblijf heeft een breed assortiment kunststof konijnenhokken. Deze hokken zijn voornamelijk van Ferplast en komen uit de Grand Lodge serie. Deze hokken bestaan uit een beschut nachthok en een open loopgedeelte. Daarnaast zijn verschillende modellen voorzien van 2 verdiepingen. Dit dubbele konijnenhok heeft een extra etage met onder het nachthok een heerlijke speelruimte. De daken van de hokken zijn open te klappen en ook hebben ze allemaal een diepe uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij de schoonmaak van de hokken. De Grand Lodge konijnenhokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten (Grand Lodge 120 en Grand Lodge 140) en zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet grijs, bruin en groen. Wanneer u kiest voor een kunststof konijnenhok van Ferplast wordt deze geleverd in inclusief passende drinkfles, voerbak, loopplank en hooiruif.  Wanneer u gebruik wilt maken van een externe buitenren kunt u deze eenvoudig bestellen bij onze konijnenrennen.

Ferplast konijnenhok bij Dierenverblijf

Bij het kopen van een kunststof konijnenhok bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u alle modellen konijnenhokken bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Onze kunststof konijnenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer