Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Konijnenhok binnen

Ook voor konijnenhokken voor binnen bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. U heeft een ruime keuze aan binnenhokken van hoge kwaliteit. De konijnenhokken voor binnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een binnenhok met een etage of een hok met meerdere etages. U vindt bij ons altijd het binnenhok dat bij uw konijn past! Bekijk snel ons complete aanbod konijnenhokken voor binnen.

Konijnenhok binnen Er zijn 8 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Voordelen van een konijnenhok voor binnen

Een konijnenhok binnen heeft veel voordelen. Als uw konijn binnen in een hok zit, is er meer contact met de familie. Het is ook gezelliger voor de kinderen, omdat ze altijd in de omgeving van het konijn kunnen zijn. Zo is het konijn echt een huisdier. Daarnaast is het konijn meer in uw omgeving, zodat het konijn meer aandacht krijgt. Verder worden konijnen die binnen zitten in de regel beter verzorgd, omdat ze altijd in de nabije omgeving van u zijn. Ook is het voor de konijnen fijner om bij minder aangenaam weer binnen te verblijven.

Voorbeelden van konijnenhokken voor binnen

In ons assortiment hebben we verschillende konijnenhokken voor binnen. Deze hokken zijn voornamelijk van Ferplast. Hoofdzakelijk zijn er van Ferplast drie verschillende soorten hokken, namelijk de Arena-lijn, de Rabbitvilla en de Cottage-lijn. De hokken van de Arena-lijn bestaan uit een geheel met een klein terras. Onder dit terras is er ruimte om te slapen. De hokken van de Cottage-lijn bestaan uit twee etages en een apart nachthokje in de nok van het dak. De Rabbitvilla heeft een loopgedeelte en een beschut, afsluitbaar nachthok. De hokken van de Arena-lijn en de Cottage-lijn hebben een open traliedak. De Rabbitvilla is volledig overdekt. Alle hokken hebben een dichte onderkant en handige uitschuifbare lades.

Konijnenhokken bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Al onze konijnenhokken voor binnen zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. En als u op werkdagen bij ons voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het hok dezelfde dag al verzonden. Heeft u na het bekijken van de hokken nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

 

Lees meer