Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf ZH10

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dit praktische kippen/konijnenhok is van alle gemakken voorzien; een ruime loopren, riant nachtverblijf en een extern legnest met twee zitstokken. Het nachthok voorzien van een zinken uitschuifbare lade zodat deze eenvoudig schoon te maken is. Het deurtje van het nachthok naar de ren is middels een RVS pin aan de buitenzijde van het hok te bedienen.

Kan worden uitgebreid met een bijpassende ren.

meer informatie over dit product
€ 169,95
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit dierenverblijf is gemaakt van dennenhout. Het hok geeft een beschutte verblijfplaats voor kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde nachthok kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. De bodem van het nachthok is een zinken lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Lees meer

Dit dierenverblijf is gemaakt van dennenhout. Het hok geeft een beschutte verblijfplaats voor kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde nachthok kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. De bodem van het nachthok is een zinken lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken.

Het dak van het hok is bekleed met leislag. Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt  blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen.

Plaats het hok op een beschutte plaats, waar er altijd schaduw is. Te veel zonlicht is schadelijk voor de dieren. Zorg ervoor dat kippen altijd een hoekje hebben waar ze een zandbad kunnen nemen. Voor konijnen is het belangrijk dat er geen mogelijkheid is om zicht uit te graven.

Als bodembedekking in het nachthok adviseren wij de Aubiose Hennepvezel. Deze bodembedekking absorbeert goed en is stofarm.

Bij het houden van kippen in dit hok adviseren wij in het nachthok gebruikt te maken van tabakstelen. dit is een natuurlijk product dat door de sterke geur bloedluis weert in het nachtverblijf.

Ook is dit hok geschikt voor konijnen. Ze hebben voldoende ruimte om rond te rennen en zich terug te trekken in het nachthok. Het legnest kan goed gebruikt om het konijnentoilet te plaatsen.

Lees minder

Maximale afmetingen: 199x75x103 cm
Afmetingen onder dakrand: 196x68x98 cm
Max. afmetingen excl. legnest: 160x68x103 cm
Afmetingen nachthok: ±56x69cm
Afmetingen bouwpakket 1: 172x77x11 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 165x8x103
EAN code 8718868997234
Aantal konijn groot 2
Aantal konijn klein 4
Aantal kippen groot 2
Aantal kippen klein 4
Soort Konijnenhok met ren
Materiaal Hout
Kleur Grijs