Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Myiasis bij konijnen!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Kippenhokken

Op zoek naar een kippenhok voor uw sier- en/of legkippen? Dan ben je bij Dierenverblijf op het juiste adres. Bestel eenvoudig je kippenhok online en profiteer van onze uitstekende service. Dankzij het grote assortiment kippenhokken vind je altijd het hok dat bij je past. De kippenhokken zijn stijlvol ontworpen, mooi afgewerkt en praktisch in gebruik. Natuurlijk bieden wij naast de kippenhokken ook andere benodigdheden zoals kippenvoer, drinkbenodigdheden en kippenrennen aan. Bekijk snel ons complete aanbod kippenhokken. Lees meer

Op zoek naar een kippenhok voor uw sier- en/of legkippen? Dan ben je bij Dierenverblijf op het juiste adres. Bestel eenvoudig je kippenhok online en profiteer van onze uitstekende service. Dankzij het grote assortiment kippenhokken vind je altijd het hok dat bij je past. De kippenhokken zijn stijlvol ontworpen, mooi afgewerkt en praktisch in gebruik. Natuurlijk bieden wij naast de kippenhokken ook andere benodigdheden zoals kippenvoer, drinkbenodigdheden en kippenrennen aan. Bekijk snel ons complete aanbod kippenhokken.

Goedkoop kippenhok online bestellen in soorten en maten

De kippenhokken bij Dierenverblijf zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, prijsklassen en indelingen. Een nachthok; een kippenhok met ren of zonder ren; een kippenhok van hout of van kunststof? De kippenhokken van Dierenverblijf kenmerken zich door een lage prijs en hoge kwaliteit. Belangrijke vragen bij de aanschaf van een kippenhok. Een juiste keuze maken kan dus lastig zijn. Daarom hebben we de verschillende opties op rijtje gezet:

  1.        Kippen nachthok / Kippenhok zonder ren
  2.        Kippenhok met ren
  3.        Houten kippenhok
  4.        Kunststof kippenhok

Vaak zien we grote kippenhokken die weinig weg hebben van een degelijk dierenverblijf. Vaak staan deze hokken oogstrelend mooi in de tuin, maar zijn deze moeilijk te reinigen en bieden ze mooie schuilplaatsen voor allerlei ongedierte. Kies daarom een eenvoudig kippenhok met ren, of een ruim nachthok als de kippen de tuin kunnen gebruiken als scharrelplaats.  

Kippenhok met ren

Vrijwel alle kippenhokken in het assortiment zijn voorzien van een ruime overdekte ren. Hierbij kunnen de kippen heerlijk buiten scharrelen. De kippenhokken met ren zijn voorzien van een nachthok. De meeste kippenhokken hebben een praktisch legnest welke eenvoudig van boven te openen is.  

Kippenhok zonder ren / Nachthok

Een nachthok / kippenhok zonder ren is voldoende in combinatie met een vrije uitloopren. Een nachthok met legkast geeft een beschutte plek voor de nacht en voor het leggen van eieren.

Houten konijnenhok

Iedereen kent wel de traditionele houten kippenhokken. Houten kippenhokken met of zonder ren zijn beide verkrijgbaar bij Dierenverblijf. De hokken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten voor een lange levensduur.

Ferplast kunststof konijnenhok

We kennen allemaal het traditionele kippenhok van hout. Nieuw is echter voor veel mensen zijn de kunststof kippenhokken. Deze Ferplast kippenhokken zijn onderhoudsarm en hebben daardoor een langere leverduur.

Goedkoopste kippenhok online kopen

Uw kippenhok kunt en eenvoudig online bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze kippenhokken zijn scherp geprijsd, uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice

Inklappen

Lees meer

Kippenhokken Er zijn 68 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw