Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok kopen

Bent u op zoek naar een verblijf voor uw sier- en/of legkippen? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres! Dankzij het grote assortiment hokken vindt u altijd het hok dat bij uw kip past. Onze kippenhokken zijn stijlvol ontworpen, mooi afgewerkt en praktisch is gebruik. Daarnaast kenmerken de kippenhokken van Dierenverblijf zich door hun lage prijs en hoge kwaliteit. Kijk snel verder en ontdek het ons complete aanbod kippenhokken!

Kippenhokken Er zijn 72 producten

Kippenhok kopen in soorten en maten

De kippenhokken bij Dierenverblijf zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, prijsklassen en indelingen. Een groot kippenhok, een nachthok voor kippen, een kippenhok met ren, een kippenhok zonder ren: alles is mogelijk. In een kippenhok met ren kunnen de kippen heerlijk scharrelen. De meeste kippenhokken hebben ook een praktisch legnest dat eenvoudig van boven te openen is. U kiest voor een kippenhok zonder ren als u de mogelijkheid heeft om uw kippen in de tuin te laten scharrelen.

Kunststof kippenhok of houten kippenhok

Verder kunt u bij Dierenverblijf nog kiezen welk materiaal u wilt. Daarbij heeft u de keuze uit een kippenhok van hout of een kunststof kippenhok. De houten kippenhokken zijn de traditionele kippenhokken. De houten kippenhokken van Dierenverblijf zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten die garant staan voor een langere levensduur. De houten kippenhokken zijn verkrijgbaar met of zonder ren. Nieuw voor veel mensen zijn de kunststof kippenverblijven. Omdat ze gemaakt zijn van kuststof zijn ze onderhoudsarm en hebben daardoor een langere levensduur.

Kippenhok kopen bij Dierenverblijf

Als u uw keuze voor een kippenhok heeft gemaakt, kun u eenvoudig en snel online bestellen bij Dierenverblijf. En als u (op werkdagen) voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het hok dezelfde dag al verzonden. Al onze kippenhokken zijn scherp geprijsd, uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Lees meer