Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Toon

Bent u op zoek naar een erg ruim, stevig en mooi afgewerkt kippenhok? Kies dan voor Kippenhok Toon. Kippenhok Toon is een robuust kippenhok met een ruime ren waarin u zelfs kunt staan en kunt lopen. Wist u ook al dat dit kippenhok helemaal kant-en-klaar bij u wordt afgeleverd?

Afmetingen: 335 x 120 x 190 cm.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 1.199,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Toon is een echte villa voor uw kippen! Dit ruime en robuuste kippenverblijf is helemaal gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hok onderhoudsvrij is en het maakt het tevens zeer geschikt voor buiten. Dit grote kippenhok heeft een grote deur in de ren en ook een grote deur (via binnen) naar het nachthok. Het legnest is ook vanaf buiten te benaderen.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 335 x 120 x 190 cm
Grondmaten (B x D) 300 x 120 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 80 x 120 cm
Dakbedekking Dakleer
Afmeting gaas 19 x 19 x 1,45 mm
Materiaal Geïmpregneerd hout