Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland Kippenhok Ranch Country 198x76x122CM

Woodland Kippenhok Ranch Country 198x76x122CM

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Kippenhok Ranch Country van het merk Woodland is een robuust kippenhok met ruim legnest aan de linkerzijde en daarnaast nog een groot nachthok met zitstokken en een ren. Het hok is erg gebruiksvriendelijk, mede door de vele deuropeningen.

Afmetingen:  198x76x122cm. 

normaal € 324,95
nú € 279,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit robuuste kippenhok van Woodland is ruim en gebruiksvriendelijk. Het hok bestaat uit een nachthok met een ruim legnest. Dit legnest is vanaf buiten te openen. In het grote nachthok zitten zitstokken. In het deurtje van het nachthok zit een stijlvol raampje. Verder zit er nog een... Lees meer

Dit robuuste kippenhok van Woodland is ruim en gebruiksvriendelijk. Het hok bestaat uit een nachthok met een ruim legnest. Dit legnest is vanaf buiten te openen. In het grote nachthok zitten zitstokken. In het deurtje van het nachthok zit een stijlvol raampje. Verder zit er nog een praktische uitschuifbare lade onder het nachthok.

Via een loopplankje komen de kippen in de ren. Deze ren is aan de zijkanten omgeven van panelen met gaas en aan de bovenkant volledig dicht. Een deel van de ren zit onder het legnest en het nachthok. In de ren zitten verschillende deurtjes, zodat u eenvoudig bij uw kippen kunt komen. U heeft zelfs nog de mogelijkheid om een losse ren aan deze ren vast te maken.

Het Woodland Kippenhok Ranch Country wordt geleverd als bouwpakket. Bij dit bouwpakket zit een duidelijke montagehandleiding, zodat het hok eenvoudig op te zetten is.

Lees minder

Afmetingen: 198x76x122CM
EAN code 5414365257545
Artikelnummer 603005
Kleur Beige, Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Chicko Green

De Chicko Green is een ruim opgezet en praktisc...