Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Hollie classic - 183x78x104cm

Kippenhok Hollie classic - 183x78x104cm

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf Hollie is een klassiek hok met legbak, loopplank, schuilhok en een uitloopren.

Afmetingen: 183x78x104cm

nú € 299,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Ben jij op zoek naar een kippenhok met een ren? Dan is Woodland kippenhok Hollie zeker een aanrader. Het hok is voorzien van een legnest waarin de kippen hun eieren kunnen leggen, een stevige loopplank een ren om in rond te huppelen en een nachthok met zitstokken. Lees meer

Ben jij op zoek naar een kippenhok met een ren? Dan is Woodland kippenhok Hollie zeker een aanrader. Het hok is voorzien van een legnest waarin de kippen hun eieren kunnen leggen, een stevige loopplank een ren om in rond te huppelen en een nachthok met zitstokken.

Bij het houden van kippen in dit hok adviseren wij in het nachthok gebruikt te maken van tabakstelen. dit is een natuurlijk product dat door de sterke geur bloedluis weert in het nachtverblijf. Bij het houden van konijnen kan het legnest goed gebruikt worden om een konijnentoilet te plaatsen. De bodem van het nachthok is een platic lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Het dak van het hok is bekleed met leislag.

Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. het is raadzaam om het hok op een beschutte plaats te zetten waar altijd schaduw is. Te veel zonlicht is namelijk schadelijk voor de dieren. Zorg ervoor tevens voor dat kippen altijd een hoekje hebben waar ze een zandbad kunnen nemen. Voor konijnen is het belangrijk dat er geen mogelijkheid is om zicht uit te graven.

Als bodembedekking in het nachthok adviseren wij de Aubiose Hennepvezel. Deze bodembedekking absorbeert goed en is stofarm.

Afmetingen: 183x78x104cm

Kleur: Bruin

Merk: Woodland

Lees minder

EAN code 5414365378974
Artikelnummer 13182
Materiaal Hout
Kleur Bruin