Winkelwagen 0

 

Retourneren

Klanttevredenheid staat bij Dierenverblijf.com hoog in het vaandel. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen we u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Dierenverblijf.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dierenverblijf.com of gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Ook kunt u gebruik maken van ons eigen retourformulier. Deze download u hier.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Heeft u een verkeerd of defect product ontvangen vragen wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk na ontvangst te melden aan onze klantenservice via email info@dierenverblijf.com, of telefonisch 0113-384019. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een oplossing geboden.

Retouradres:
Dierenverblijf.com

T.a.v. afdeling retouren
Weihoek 16
4416 PX Kruiningen


 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist