Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Speelgoed en Training

Speelgoed voor uw konijn, hamster of cavia koopt u gemakkelijk bij Dierenverblijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment knaagdier speelgoed. De belangrijkste reden om speelgoed aan te schaffen is om verveling tegen te gaan. Een voorbeeld aan een hamster in een kooi, een molentje om in te rennen hebt u dan echt nodig. Lees meer

Speelgoed voor uw konijn, hamster of cavia koopt u gemakkelijk bij Dierenverblijf. Wij hebben een uitgebreid assortiment knaagdier speelgoed. De belangrijkste reden om speelgoed aan te schaffen is om verveling tegen te gaan. Een voorbeeld aan een hamster in een kooi, een molentje om in te rennen hebt u dan echt nodig.

Natuurlijk knaagdierspeelgoed

Afgelopen jaren heeft Dierenverblijf het assortiment sterk uitgebreid met knaagdierspeelgoed van natuurlijk materiaal. Leuke voorbeelden hiervan zijn de houten knaagdierbrug, gevlochten speelbal van touw of een houten knaagdierwip. Allemaal leuke natuurlijke producten van hout, touw of karton. Het natuurlijke knaagspeelgoed is niet schadelijk voor deze dieren en zorgt ervoor dat tanden gezond blijven.

Knaagdierspeelgoed online bestellen

Knaagdier speelgoed is eenvoudig online te bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze knaagdier speelgoed is uitsluitend van A-kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice.

Inklappen

Lees meer

Speelgoed en Training Er zijn 59 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw