Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenspeelgoed kopen

Bij Dierenverblijf kunt u ook terecht als u speelgoed voor uw konijn, hamster, cavia of andere knaagdieren wilt kopen. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres voor hindernissen of andere materialen om uw konijnen of knaagdieren te trainen. Dankzij het grote assortiment speelgoed en trainingsproducten van hoge kwaliteit vindt u altijd het juiste product voor uw knaagdier. Bekijk snel ons complete aanbod speelgoed en trainingsproducten.

Speelgoed & Training Er zijn 65 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Konijnenspeelgoed kopen bij Dierenverblijf

Konijnen speelgoed, hamster speeltjes, cavia speelgoed en ratten speeltjes: bij Dierenverblijf is het allemaal mogelijk! Speelgoed voor uw konijnen en knaagdieren is er bij Dierenverblijf in allerlei soorten en maten: van een leuke knaagdierspeelbal tot een knaagwortel, van een gezellige knaagdierhut tot een knaagdieren wip. Met de speeltjes van Dierenverblijf hebben uw konijnen en knaagdieren geen last meer van verveling en zijn ze verzekerd van uren speelplezier.

Waarom konijnen speeltjes kopen?

Waarom is het nu zo belangrijk om konijnen te laten spelen met speelgoed? Konijnen speeltjes zijn ervoor gemaakt om heerlijk te ravotten in het konijnenhok of buitenren. Hierdoor kan het konijn zijn energie kwijt! Het ene konijn is dol op een speeltunnel en het andere juist van voetballen. Voor elk konijn heeft Dierenverblijf het juiste konijnenspeelgoed in huis. 

Speelgoed voor hamsters

Hamsters zijn kleine actieve knaagdieren die graag wat te doen hebben. Zo houden hamsters van spelen, graven en klauteren. Hamster speelgoed is daarom belangrijk om uw hamster voldoende uitdaging te geven. Uiteraard al het speelgoed volledig veilig voor uw kleine knager en kan eenvoudig online worden besteld. 

Trainingsproducten voor konijnen en knaagdieren

Konijnen zijn erg slimme dieren en u kunt ze veel aanleren. Zet bijvoorbeeld een parcours uit voor uw konijn. Dit kan bijvoorbeeld met een hindernis extra uitdagend gemaakt worden. Een voorbeeld van een hindernis is de Bunny Sport’s Hopp 3. Als uw konijn het parcours goed heeft gelopen, dan kunt u uw konijn belonen met een snack of iets anders lekkers. Een ander voorbeeld van een trainingsproduct is het LW Draaispel. Dit is een intelligent spel voor knaagdieren en konijnen, waarbij u heerlijk snacks verstopt in het draaispel en de dieren traint om de snacks eruit te halen. Verder kunt u uw konijn of knaagdier trainen met een clickersysteem. Hierbij moet uw huisdier het balletje aan het uiteinde van de Target Stick volgen. Op deze manier kunt u uw knaagdier kunstjes of oefeningen laten doen.

Trainingsproducten en speelgoed kopen bij Dierenverblijf

Een snelle levering, deskundig advies en een goede service: dat is waar u op kunt rekenen bij het kopen van trainingsproducten en speelgoed bij Dierenverblijf. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze trainingsproducten en speeltjes zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Naast konijn- en knaagdierspeelgoed kunt u bij Dierenverblijf ook terecht voor andere producten zoals konijnenhokkenkonijnenvoersnacks en bodembedekking.  Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer