0

 

Ferplast Grand Lodge 140 Plus Kunststof Konijnenhok Grijs

Merk:Ferplast
Kleur:Grijs
Diersoort:Cavia, Konijn
Materiaal:Kunststof
Afmetingen:2. Middel: t/m 2m
Soort:Hok met ren, Kunststof konijnenhok
Aantal konijn klein:2
Aantal konijn groot:1
normaal € 289,00
nú € 219,95
€ 69.05 korting
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

De Ferplast Grand Lodge 140 Plus is een konijnenhok met 2 verdiepingen. De verdiepingen staan met elkaar in verbinding d.m.v. een houten loopplank. Ook het nachthok is bereikbaar d.m.v. een houten loopplank. Dit hok is ook uitermate geschikt als binnenhok door de kunststof onderbak. Het... Lees meer

De Ferplast Grand Lodge 140 Plus is een konijnenhok met 2 verdiepingen. De verdiepingen staan met elkaar in verbinding d.m.v. een houten loopplank. Ook het nachthok is bereikbaar d.m.v. een houten loopplank. Dit hok is ook uitermate geschikt als binnenhok door de kunststof onderbak. Het dak van het hok kan opengeklapt worden wat makkelijk is voor de schoonmaak en eventueel om uw konijn uit het hok te halen. Verder zijn er praktische deuropeningen in het hok. De bovenlade van het hok is extra diep. Dit zorgt ervoor dat de omgeving rond het hok schoon blijft.

De Ferplast Grand Lodge 140 Plus is een kunststof konijnenhok in een frisse kleurencombinatie. Kunststof konijnenhokken zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook zeer geschikt voor echte knagers. Het kunststof kan namelijk bijna niet kapot geknaagd worden.

Lees minder

Productspecificaties

  • Maximale afmetingen: 134x73x117 cm
  • Afmetingen bouwpakket: 136x31x78 cm
  • Gewicht bouwpakket:29,92 kg
  • EAN code:8010690111711
  • Artikelnummer:57087900
  • Materiaal:Kunststof
  • Kleur:Grijs

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist