Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Kleur
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Konijn in de zomer: Hoe kan ik mijn konijn helpen afkoelen?

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenkooien

Op zoek naar een konijnenkooi voor uw konijn? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment konijn- en knaagdier kooien vindt u altijd de kooi welke bij je konijn past. Natuurlijk bieden wij daarnaast ook andere benodigdheden zoals voeding, speelgoed en bodemdekking aan. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenkooien en konijnenhokken. Lees meer

Op zoek naar een konijnenkooi voor uw konijn? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment konijn- en knaagdier kooien vindt u altijd de kooi welke bij je konijn past. Natuurlijk bieden wij daarnaast ook andere benodigdheden zoals voeding, speelgoed en bodemdekking aan. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenkooien en konijnenhokken.

Wanneer een konijnenkooi gebruiken?

De belangrijkste reden om een konijn naar binnen te halen is kou, harde wind of veel regen. Konijnen hebben een dikke vacht met haar. Wanneer deze vochtig wordt verliest deze haar isolerende werking en krijgt het konijn het koud. Door de kou en vocht kunnen de konijnen ziek worden.

Konijnenkooien groot en klein

Konijnenkooien of konijnenhokken binnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De grootte van het binnen verblijf hangt af van het soort konijn. Voor een normaal konijn adviseren wij minimaal een konijnenkooi van 100 – 120cm lang, 60 cm breed en 50 cm hoog. De binnenkooien zijn gemaakt van Ferplast kunststof en hebben hierdoor een langere levensduur. De kooi kan eenvoudig worden voorzien van kunststof wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen is.

Konijnenkooi online kopen

Uw konijnenkooi kunt en eenvoudig online bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze konijnenkooien zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Inklappen

Lees meer

Konijnenkooien Er zijn 13 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw