Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Afmetingen
Filter op Materiaal
Filter op Kleur
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Konijnenkooi kopen

Bent u van plan om een konijnenkooi voor uw konijn te kopen? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres! Van een kleine konijnenkooi tot een dubbele konijnenkooi, van een eenvoudige konijnenkooi tot een grote konijnenkooi: voor ieder konijn vindt u de juiste binnenkooi! Bekijk snel ons complete aanbod konijnenkooien.

Konijnenkooien Er zijn 11 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Waarom een konijnenkooi kopen?

Een konijnenkooi is erg handig als het buiten koud is, veel regent of hard waait. Het is voor een konijn niet fijn om in deze weersomstandigheden buiten te leven. Konijnen hebben namelijk een dikke, harige vacht. Als deze vacht vochtig wordt door de regen, dan verliest deze vacht de isolerende werking. Zo krijgt het konijn het koud. Door vocht en koude kunnen konijnen ziek worden. Een handige oplossing is dan het kopen van een konijnenkooi. Konijnen kunnen dan comfortabel binnen zitten.  Heerlijk voor het konijn maar ook gezellig als huisdier.

Ferplast Konijnenkooi in verschillende soorten en maten

Bij Dierenverblijf hebben we een groot assortiment van konijnenkooien van hoge kwaliteit. De meeste konijnenkooien zijn van het bekende merk Ferplast. De Ferplast konijnenkooi is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en indelingen. Voor een normaal konijn is het goed om minimaal een konijnenkooi van 100 cm of een konijnenkooi van 120 cm te kopen. Er zijn ook nog grotere kooien, bijvoorbeeld de Ferplast Krolik 140. Dit is een konijnenkooi van 140 cm. Verder zijn er ook konijnenkooien van verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten konijnenkooi van Ferplast. De meeste konijnenkooien zijn hetzelfde ingedeeld: een speel- en loop gedeelte, een klein terras met een voerbakje en stukje waar ze zich terug kunnen trekken in de nacht. Een totaal andere konijnenkooi, is de Cottage binnenkooi van Ferplast. Dit is een dubbele konijnenkooi voor binnen. Dit is een ideale binnenkooi met veel leefruimte. Deze kooi bestaat uit twee verdiepingen waar de konijnen heerlijk kunnen spelen. Naast de Ferplast leveren wij ook konijnenkooien van Beeztees.

Dubbele konijnenkooi

Naast de normale konijnenkooi zijn er tegenwoordig ook konijnenkooien met 2 verdiepingen, bijvoorbeeld de Ferplast Cottage binnenkooi - 108x59x102,5 cm. Deze dubbele konijnenkooi geeft uw konijn hiermee 2x zoveel bewegingsruimte. Het verblijf bestaat uit twee verdiepingen die in verbinding staan met elkaar door middel van een loopplank. De konijnenkooi is voorzien van meerdere lades waardoor het makkelijk is om de kooi schoon te houden. 

Konijnenkooien bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnenkooien zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Naast konijnenkooien kunt u bij Dierenverblijf ook terecht voor al u andere konijn- en knaagdierproducten zoals konijnenhokken, konijnenvoersnacks en bodembedekking. Als u uw bestelling bij ons op werkdagen vóór 17:00 online plaatst, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer