Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Kleur
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Doe het zelf: gezondheidscheck bij het konijn!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Konijnenkooien

Bent u van plan om een konijnenkooi voor uw konijn te kopen? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres! Van een kleine konijnenkooi tot een dubbele konijnenkooi, van een eenvoudige konijnenkooi tot een grote konijnenkooi: voor ieder konijn vindt u de juiste kooi! Bekijk snel ons complete aanbod konijnenkooien. Lees meer

Bent u van plan om een konijnenkooi voor uw konijn te kopen? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres! Van een kleine konijnenkooi tot een dubbele konijnenkooi, van een eenvoudige konijnenkooi tot een grote konijnenkooi: voor ieder konijn vindt u de juiste kooi! Bekijk snel ons complete aanbod konijnenkooien.

Waarom een konijnenkooi kopen?

Een konijnenkooi is erg handig als het buiten koud is, veel regent of hard waait. Het is voor een konijn niet fijn om in deze weersomstandigheden buiten te leven. Konijnen hebben namelijk een dikke, harige vacht. Als deze vacht vochtig wordt door de regen, dan verliest deze vacht de isolerende werking. Zo krijgt het konijn het koud. Door vocht en koude kunnen konijnen ziek worden. Een handige oplossing is dan het kopen van een konijnenkooi. Konijnen kunnen dan comfortabel binnen zitten.

Konijnenkooien in soorten en maten

Bij Dierenverblijf hebben we een groot assortiment van konijnenkooien van hoge kwaliteit. De konijnenkooien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en indelingen. Voor een normaal konijn is het goed om minimaal een konijnenkooi van 100 cm of een konijnenkooi van 120 cm te kopen. Er zijn ook nog grotere kooien, bijvoorbeeld de Ferplast Krolik 140. Dit is een konijnenkooi van 140 cm. Verder zijn er ook konijnenkooien van verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten konijnenkooi van Ferplast. De meeste konijnenkooien zijn hetzelfde ingedeeld: een speel- en loop gedeelte, een klein terras met een voerbakje en stukje waar ze zich terug kunnen trekken in de nacht. Een totaal andere konijnenkooi, is de Cottage binnenkooi van Ferplast. Dit is een dubbele konijnenkooi voor binnen. Dit is een ideale binnenkooi met veel leefruimte. Deze kooi bestaat uit twee verdiepingen waar de konijnen heerlijk kunnen spelen.

Konijnenkooien bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnenkooien zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u uw bestelling bij ons op werkdagen vóór 17:00 online plaatst, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Inklappen

Lees meer

Konijnenkooien Er zijn 11 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw