Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijn in de zomer: Hoe kan ik mijn konijn helpen afkoelen?

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Hooi en Stro

Voor het online bestellen van hooi en stro bent u bij Dierenverblijf op de juiste plaats. Wij hebben een breed assortiment van Barn-I, Beaphar en Supreme Petfoods. Daarnaast hebben we nu zelfs hooi en stro van Zeeuwse bodem. Bekijk snel ons assortiment en bestel online! Lees meer

Voor het online bestellen van hooi en stro bent u bij Dierenverblijf op de juiste plaats. Wij hebben een breed assortiment van Barn-I, Beaphar en Supreme Petfoods. Daarnaast hebben we nu zelfs hooi en stro van Zeeuwse bodem. Bekijk snel ons assortiment en bestel online!

Hooi de voedingsstof voor een konijn

Hooi is het belangrijkste deel van het voedsel wat een konijn dagelijks eet. Het is samen met water de basisvoeding voor een konijn. Een konijn moet dan ook altijd onbeperkt hooi kunnen eten. Hooi is gedroogd gras en bevat alle voedingsstoffen voor een konijn. Al het andere voer zoals biks, gemengd voer en snacks is een extra en niet noodzakelijk. Naast dat hooi de basisvoeding voor een konijn  zorgt dit ook voor een gelijkmatige slijtage aan de tanden.

Stro voor de huisvesting

Vooral voor een konijn in een buitenhok is stro erg belangrijk. De konijnen gebruiken het stro voor het bouwen van een konijnennest. De konijnen maken van stro een soort bed om zich te beschermen tegen de kou. Stro kan ook prima gebruik worden als bodembedekking voor het konijnenhok.

Hooi en stro online bestellen?

Hooi en stro zijn eenvoudig online te bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al ons ruwvoer is uitsluitend van A-kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice.

Inklappen

Lees meer

Hooi en Stro Er zijn 15 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw