Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenvoer kopen

Goede voeding is erg belangrijk voor uw konijnen. Naast hooi heeft uw konijn ook nog ander voer nodig. Bij Dierenverblijf hebben we een breed assortiment van verschillende soorten konijnenvoer. We hebben voer voor jonge konijnen, voor volwassen konijnen, voor oudere konijnen, en ga zo maar door: voor ieder konijn hebben wij de juiste voeding. Verder hebben wij diverse merken, zoals Supreme Science Selective konijnenvoer en Beaphar konijnenvoer. Bekijk snel ons complete aanbod konijnenvoer!

Konijnenvoer Er zijn 26 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Supreme Science Selective konijnenvoer

Supreme Science Selective konijn is een zeer smakelijk konijnenvoer: konijnen zijn er dol op! Supreme Science Selective is het perfecte voer voor een (volwassen) konijn. De brokjes vormen een complete en evenwichtige voeding. Het grote voordeel van deze voedingslijn is dat alle voedingsstoffen gedoseerd en geperst zijn in één brokje. Omdat alles in een brokje zit, voorkomt dit dat het konijn selectief gaat eten. Met het konijnenvoer van Supreme Science Selective krijgt uw konijn krijgt dus niet de kans om belangrijke voedingsstoffen te laten staan. Supreme Science Selective is er voor volwassen konijnen, maar er is ook een speciaal ontwikkelde variant voor oudere konijnen. De verschillende soorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast is de 10 kg zak van de Supreme Science Selective Konijn altijd in de aanbieding: voor twee stuks betaalt u slechts 59,95 euro. 

Andere soorten konijnenvoer

Naast het konijnenvoer van Supreme Science Selective, hebben we ook nog andere merken konijnenvoer, zoals Beaphar, Supreme Petfoods, Hope Farms en Vitakraft. Het Care+ konijnenvoer van Beaphar is een smaakvolle premium voeding. Van Care+ konijnenvoer van Beaphar zijn er korrels voor kleine konijnen en volwassen konijnen. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Ook zijn er voor konijnen voedingsmixen beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is de Russel Rabbit Tasty Mix van Supreme Petfoods. Een dergelijke mix stimuleert het natuurlijke voedselzoekgedrag. Deze mix is bij ons standaard in de aanbieding. Voor een zak betaalt u normaal gesproken €7,49. Voor twee zakken betaalt u slechts 10 euro.

Konijnenvoer bij Dierenverblijf

Bij het kopen van konijnenvoer bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al ons konijnenvoer is uitsluitend van A-kwaliteit en wordt uit onze eigen voorraad geleverd. Naast konijnenvoer kunt u bij Dierenverblijf ook terecht voor al u andere konijn- en knaagdierproducten zoals konijnenhokken, hooi en strosnacks en bodembedekking. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer