Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Konijnenhok Ranch 120+

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Konijnenhok Ferplast Ranch 120 is een ruim en praktisch konijnenhok met 2 verdiepingen. Het verblijf bestaat uit een beschut nachthok, bovenverdieping en een overdekte ren op de benedenverdieping. Het hok heeft onder de bovenverdieping een extra diepe mestlade.

Afmetingen: 117x69x101cm.

normaal € 219,00
nú € 159,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Ranch 120 is geschikt voor een of twee konijnen. Het hok bestaat uit een nachthok, bovenverdieping en een benedenverdieping. Via loopplankjes kunnen de konijnen naar de verschillende ruimtes in het hok. Ook zijn al deze verbindingen af te sluiten. Lees meer

Konijnenhok Ranch 120 is geschikt voor een of twee konijnen. Het hok bestaat uit een nachthok, bovenverdieping en een benedenverdieping. Via loopplankjes kunnen de konijnen naar de verschillende ruimtes in het hok. Ook zijn al deze verbindingen af te sluiten.

Het dak van het verblijf is een scharnier-dak. Dit is erg handig voor de schoonmaak van het verblijf. Daarnaast kunt u daardoor ook goed bij de konijnen komen als ze in het nachthok of op de bovenverdieping lopen.

De bovenverdieping bestaat uit een diepe lade. Deze lade is gemakkelijk uit het hok te schuiven en daardoor ook eenvoudig schoon te maken.

Het verblijf heeft een deurtje in het nachthok en een klein deurtje in het traliewerk van de ren op de benedenverdieping.

Op het konijnenhok Ranch 120 krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Gebruik van het product

In de uitschuifbare kunststof lade kunt u een bodembedekker doen zoals hennepvezel. Wanneer u één of meerder konijntjes nieuw aanschaft kunt u dit het beste doen bij een gematigde buitentemperatuur. De konijnen kunnen dan wennen aan hun nieuwe buitenverblijf en kunnen zomer en winter buiten blijven. In het najaar ontwikkelen konijnen een wintervacht waardoor ze ook bij vorst en kou buiten kunnen blijven. Uw konijn midden in de winter naar binnen halen bij woonkamertemperatuur overleeft het konijn doorgaans niet vanwege oververhitting.

Wij adviseren u om het konijnenhok te plaatsen op een stevige ondergrond zoals een terras of betegelde straat. Op gazon of zachte ondergrond graven konijnen zich onderdoor het hok. Als u het konijn toch op gazon of andere ondergrond wilt plaatsen adviseren wij u om gaas aan te brengen onder het hok. Het hok is geïmpregneerd, wij adviseren u om het hok jaarlijks te beitsen voor het optimale behoud van uw hok.

Lees minder

Maximale afmetingen: 117x69x101cm
Afmetingen onder de dakrand: 108x58x101 cm
EAN code 8010690095578
Artikelnummer 57091000
Materiaal Hout
Kleur Bruin, Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Ferplast Konijnenhok Ranch 120

Op zoek naar een ruim konijnenhok van solide kw...