0

 

Ferplast Grand Lodge 120 Grijs Kunststof Konijnenhok

Merk:Ferplast
Kleur:Grijs
Diersoort:Cavia, Konijn
Materiaal:Kunststof
Afmetingen:2. Middel: t/m 2m
Soort:Hok met ren, Kunststof konijnenhok
Aantal konijn klein:2
Aantal konijn groot:1
normaal € 199,95
nú € 169,95
€ 30.00 korting
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

De Grand Lodge 120 Grijs is een geweldig konijnenhok voor 1 of 2 konijnen. De Ferplast Grand Lodge 120 is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Met dit hok heeft u nooit meer last van rottend hout. Daarnaast is het ideaal bij het schoonmaken. Dit komt door de verschillende uitneembare... Lees meer

De Grand Lodge 120 Grijs is een geweldig konijnenhok voor 1 of 2 konijnen. De Ferplast Grand Lodge 120 is een konijnenhok met 2 verdiepingen.  Met dit hok heeft u nooit meer last van rottend hout. Daarnaast is het ideaal bij het schoonmaken. Dit komt door de verschillende uitneembare lades en de diverse handige openingen. Ook is dit hok geschikt voor konijnen die veel knagen, omdat er aan het kunststof nauwelijks geknaagd kan worden: konijnen vinden kunststof niet lekker om op te knagen. De diepe lade zorgt ervoor dat het rondom het hok netjes blijft en er geen bodembedekking uit het hok kan vallen. Ook is geeft deze lade beschutting tijdens de winterperiode en tijdens regenbuien.

Het nachthok is bereikbaar met een trapje. Ook de benedenverdieping is bereikbaar door middel van een trapje. Het dak van het hok kan open geklapt worden. Wanneer u het dak dicht doet, wordt dit vergrendeld zodat het niet open kan waaien.

Lees minder

Productspecificaties

  • Maximale afmetingen: 115,5x73x110 cm
  • Afmetingen bouwpakket: 117x26x78 cm
  • Gewicht bouwpakket:24,4 kg
  • EAN code:8010690139777
  • Artikelnummer:57085360
  • Materiaal:Kunststof
  • Kleur:Grijs

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist