Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Golden Egg Grijs

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Kippenhok Golden Egg is een stijlvol en stevig houten nachthok voor kippen. Het grijze nachthok heeft de beschikking over een legnest dat vanaf buiten te openen is en een dak dat voor een deel open te klappen is.

Afmetingen: 120 x 62,5 x 107 cm.

nú € 169,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Nachthok Golden Egg is geschikt voor kippen om zich ’s nachts in terug te trekken. Dit stevige grijze nachtverblijf voor kippen is geschikt voor ongeveer 2 Barnevelders of 4 Krielen. Het nachthok is gemakkelijk te verplaatsen en ook mooi in een kippenren te plaatsen.Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Dit loopplankje kan dichtgeklapt worden en dan meteen als deur functioneren. Bij het deurtje zit een hartjessluiting om het deurtje dicht te houden. In het nachthok zitten twee zitstokken waar de kippen op stok kunnen gaan. Via binnen kunnen de kippen in het legnest komen. Dit legnest is ook vanaf buiten te openen. Het dak van het legnest kan open blijven door de daarvoor bestemde steun uit te klappen. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen. Lees meer

Nachthok Golden Egg is geschikt voor kippen om zich ’s nachts in terug te trekken. Dit stevige grijze nachtverblijf voor kippen is geschikt voor ongeveer 2 Barnevelders of 4 Krielen. Het nachthok is gemakkelijk te verplaatsen en ook mooi in een kippenren te plaatsen.Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Dit loopplankje kan dichtgeklapt worden  en dan meteen als deur functioneren. Bij het deurtje zit een hartjessluiting om het deurtje dicht te houden. In het nachthok zitten twee zitstokken waar de kippen op stok kunnen gaan. Via binnen kunnen de kippen in het legnest komen. Dit legnest is ook vanaf buiten te openen. Het dak van het legnest kan open blijven door de daarvoor bestemde steun uit te klappen. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen.

Een deel van het dak is open te klappen. Met twee steunen kunt u het dak open houden. Dit is bijvoorbeeld erg makkelijk voor bij de schoonmaak van het nachthok. Verder heeft het kippenhok nog een ventilatieluik met gaaswerk erin en een deurtje ervoor. Dit deurtje is ook vast te zetten met een hartjessluiting.

Kippenhok Golden Egg wordt geleverd als een bouwpakket. Er wordt een duidelijke beschrijving bijgeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Afmetingen: 120 x 62,5 x 107 cm.

Lees minder

Maximale afmetingen: 126x62,5x106 cm (LxBxH)
Afmetingen zonder legnest: 97x62x106 cm (LxBxH)
Maximale afmetingen legnest 34x52x40cm (LxBxH)
Binnenste maten legnest: 27,5x41x5x32cm (LxBxH)
Afmetingen bouwpakket: 108 x 88 x 20cm
Gewicht bouwpakket: 26kg
EAN code 8718868997937
Artikelnummer WG10
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Wit