Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland Kippenhok Colonial Pinus

Woodland Kippenhok Colonial Pinus

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Kippenhok Colonial Pinus is een stijlvol kippenhok voor 4 kippen. Het kippenhok is heeft van een loopgedeelte en een nachthok en is tevens van een metalen schuiflade en twee bloembakken. 

Afmetingen: 117 x 102,5 x 125 cm.                       

Kleur: naturel. 

nú € 239,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het Woodland Kippenhok Colonial Pinus is een kippenhok van Duvo+. Dit kippenhok is geschikt voor 4 kippen. Het hok bestaat uit een loopgedeelte en een nachthok. Via een houten loopplank kunnen de kippen in het hok gaan. Deze loopplank is ook direct de deur van het hok. In het nachthok zitten drie stokken. Ook heeft het hok 3 legbakken. Daarnaast zit er onder het hok een metalen mestlade. Dit is erg hygiënisch en handig voor het schoonmaken. Het unieke van dit kippenhok is dat dit hok twee bloembakken heeft ter decoratie. Dit zorgt ervoor dat het hok extra gezellig oogt. Het hok heeft in totaal twee deurtjes. Lees meer

Het Woodland Kippenhok Colonial Pinus is een kippenhok van Duvo+. Dit kippenhok is geschikt voor 4 kippen. Het hok bestaat uit een loopgedeelte en een nachthok. Via een houten loopplank kunnen de kippen in het hok gaan. Deze loopplank is ook direct de deur van het hok. In het nachthok zitten drie stokken. Ook heeft het hok 3 legbakken. Daarnaast zit er onder het hok een metalen mestlade. Dit is erg hygiënisch en handig voor het schoonmaken. Het unieke van dit kippenhok is dat dit hok twee bloembakken heeft ter decoratie. Dit zorgt ervoor dat het hok extra gezellig oogt. Het hok heeft in totaal twee deurtjes.

Dit kippenhok wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het kippenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elke bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Bevestigingsmateriaal, zoals schroeven e.d. en het traliewerk is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. Daarom is het raadzaam deze onderdelen periodiek te behandelen met siliconenspray. Wij adviseren u het konijnenhok te beitsen vóór gebruik en dit periodiek te herhalen. Dierenverblijf.com adviseert het gebruik van een geschikte UV-beits voor uw dierenverblijf.

Lees minder

EAN code 5414365332815
Artikelnummer 11795
Materiaal Hout
Kleur Naturel