Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Goldie

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Kippenhok Goldie is geschikt als nachtverblijf voor uw kippen. Ook kan het verblijf gebruikt worden als schuilplaats voor katten of voor een groot konijn aan een ruime buitenren.

Afmetingen: 121x82x109 cm.

nú € 229,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Goldie is een zeer geschikt hok om één of twee middelgrote kippen in te houden. Het kippenhok is voorzien van een apart leghok waarvan het dak open gedaan kan worden. Het hok wordt inclusief met 1 zitstok geleverd. Lees meer

Kippenhok Goldie is een zeer geschikt hok om één of twee middelgrote kippen in te houden. Het kippenhok is voorzien van een apart leghok waarvan het dak open gedaan kan worden. Het hok wordt inclusief met 1 zitstok geleverd.

De voorkant van dit kippenhok is gemakkelijk open te zetten door middel van het trapje naar buiten te kantelen. Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezonder is voor de kippen.

Het kippenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 121x82x109 cm
Afmetingen bouwpakket: 108x27x80 cm
EAN code 5414365202903
Artikelnummer 603/004
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Darci 1

Darci 1 is een ruim en praktisch nachthok voor ...