Advies nodig? 0113 - 384019

Voerbakken en drinktorens

Bent u op zoek naar voerbakken en drinktorens voor uw sier- en legkippen? Bij Dierenverblijf bent u dan aan het juiste adres. Al onze voerbakken en drinktorens worden tegen de scherpste prijs aangeboden. Dankzij het grote assortiment voerbakken en drinkflesjes van hoge kwaliteit maakt u altijd de juiste keuze voor uw kippen. Bekijk snel ons complete aanbod voerbakken en drinkflesjes!

Voerbakken en drinktorens Er zijn 34 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kippenvoerbak kopen

Kippenvoerbakken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo heeft u bij de aanschaf van een voerbak voor kippen bijvoorbeeld de keuze uit een kippenvoersilo of een kippenvoerbak. Daarnaast kunt u kiezen voor een voerbak van zink of van kunststof. Verder zijn de kunststof voerbakken verkrijgbaar in verschillende kleuren. De voerbakken van zink zijn erg klassiek en zorgen voor een natuurlijke uitstraling in het dierenverblijf.

Drinkbakken voor kippen in verschillende soorten en maten

Ook kippendrinkbakken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Bij ons heeft u een ruime keuze uit drinkemmers voor kippen, drinktorens en drinkflessen. De drinktorens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo heeft u de keuze uit een drinktoren van 2 liter, maar ook uit een drinktoren van 30 liter. Ook is het mogelijk om een drinktoren aan te schaffen met een anti-vriessysteem. Deze drinktoren zorgt ervoor dat het drinkwater van de kippen in de winter niet bevriest. Het is ook mogelijk om een losse drinkbakverwarmer aan te schaffen. Deze veilige drinkbakverwarmer past door de handige verstelbare houder onder elke drinkbak.

Voerbakken en drinktorens bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze voerbakken en drinktorens zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u uw bestelling bij ons op werkdagen vóór 17:00 online plaatst, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer