Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Coop Grijs

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Kippenhok Coop Cottage is een stevig en stijlvol houten nachtverblijf voor kippen. Het nachthok heeft een zinken uitschuifbare lade en aan zowel de linker- als de rechterzijkant een legnest dat vanaf buiten te openen is.

Afmetingen: 164 x 66 x 113 cm.

normaal € 199,50
nú € 179,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

’s Nachts kunnen de kippen op stok in kippenhok Coop Cottage. Dit nachtverblijf voor kippen is geschikt voor ongeveer 2 Barnevelders of 4 Krielen. Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Als de laatste kip binnen is, kunt u het deurtje dichtschuiven. In het nachthok... Lees meer

’s Nachts kunnen de kippen op stok in kippenhok Coop Cottage. Dit nachtverblijf voor kippen is geschikt voor ongeveer 2 Barnevelders of 4 Krielen. Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Als de laatste kip binnen is, kunt u het deurtje dichtschuiven. In het nachthok zitten twee zitstokken waar de kippen op stok kunnen gaan. Vanuit het nachthok kunnen de kippen in de legnesten komen. De legnesten zijn ook vanaf buiten te openen. Het dak van de legnesten kan open blijven door de daarvoor bestemde steunen uit te klappen. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen.

Aan de onderkant van het hok zit een uitschuifbare lade met een zinken bekleding. Dit is bijvoorbeeld erg makkelijk voor bij de schoonmaak van het nachthok. Verder heeft het kippenhok nog een ventilatieluik met gaaswerk erin en een schuifdeurtje ervoor. Aan de achterkant van het nachthok zit ook nog een deurtje met een schuifsluiting. Vanwege het formaat is het hok mooi in een kippenren te plaatsen. Daarnaast is het hok dermate compact dat het goed te verplaatsen is.

Het stevige grijze kippenhok Coop Cottage wordt geleverd als een bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige beschrijving bijgeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Alle benodigde schroefjes, boutjes en moertjes worden ook meegeleverd.

Afmetingen: 164 x 66 x 113 cm.
Kleur: grijs

Lees minder

Maximale afmetingen: 163x66x113 cm (LxBxH)
Maximale afmetingen legnest: 37x51x36 cm (LxBxH)
Afmetingen bouwpakket: 118x91x19 cm (LxBxH)
Gewicht bouwpakket: 27,5kg
EAN code 8718868997920
Artikelnummer WG20
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Darci 1

Darci 1 is een ruim en praktisch nachthok voor ...