Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Soort
Filter op Afmetingen
Informatie
Informatie

Blog

Doe het zelf: gezondheidscheck bij het konijn!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Voliéres

Op zoek naar een voliére voor uw vogels? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment voliéres vindt u altijd het product dat bij uw vogels past. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze voliéres zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar een voliére voor uw vogels? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment voliéres vindt u altijd het product dat bij uw vogels past. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze voliéres zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Soorten vogelkooien en voliéres 

Vogelkooien zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor een houten vogelkooi, maar ook een aluminium vogelkooi is mogelijk. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen. Een aluminium vogelkooi heeft zo goed als geen onderhoud nodig. Door het geringe gewicht zijn ze ook handig te verplaatsen. Aluminium vogelkooien met wieltjes zijn ook verkrijgbaar. Voor houten vogelkooien geldt dat ze goedkoper in prijs zijn. Daarnaast is een vogelkooi hout sterk en robuust. Het is wel nodig met enige regelmaat de houten vogelkooien te beitsen. Dat levert een beschermlaag op.

Natuurlijke omgeving nabootsen

Wanneer u de keus maakt uw vogelkooi in de tuin te zetten, is dat zeer begrijpelijk. Naast de gezelligheid in de tuin is het voor uw vogels ook een natuurlijke omgeving. De vogels krijgen meer mee van de werkelijke buitentemperatuur. Ook al zitten vogels in de kooi, doordat de vogelkooi buiten staat hebben ze toch een gevoel van vrijheid. Daarnaast hebben de vogels meer natuurlijk licht. Tenslotte zien ze andere vogels in de buurt van de kooi. Dit alles maakt een vogel kooi buiten meer natuurlijk.

Inklappen

Lees meer

Voliéres Er zijn 11 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw