Advies nodig? 0113 - 384019

Volière R4 Links

Op zoek naar een ruime en robuuste volière voor uw vogels? Kies dan voor volière R4. Deze volière is handgemaakt met geïmpregneerd hout. Hierdoor is deze volière erg geschikt om buiten te gebruiken. 

Afmetingen: 250 x 150 x 190 cm.

Dit verblijf is ook leverbaar in spiegelbeeld, klik hier.

Let op: voor deze volière gelden andere leveringstijden.

nú € 879,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Volière R4 is gemaakt door de gespecialiseerde vakmannen van Voldux. De volière is gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij en is het erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een rechthoekige vorm. In de houten panelen zit gaaswerk. Dit heeft een afmeting van 13 x 13 x 0,8 mm. Er ook een deur in deze volière. In de deur zit een twee-baks voedersysteem. Zo kunt u uw vogels voeren zonder ontsnappingsgevaar. In de volière zitten ook zitstokken. De achterkant en enkele delen van de zijkant zijn volledig van hout. Daar zit geen gaaswerk in. Lees meer

Volière R4 is gemaakt door de  gespecialiseerde vakmannen van Voldux. De volière is gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij en is het erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een rechthoekige vorm. In de houten panelen zit gaaswerk. Dit heeft een afmeting van 13 x 13 x 0,8 mm. Er ook een deur in deze volière. In de deur zit een twee-baks voedersysteem. Zo kunt u uw vogels voeren zonder ontsnappingsgevaar. In de volière zitten ook zitstokken. De achterkant en enkele delen van de zijkant zijn volledig van hout. Daar zit geen gaaswerk in.

Deze volière wordt in panelen geleverd, eenvoudig zelf te monteren. 

LET OP:

Wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. De wordt op tijd ingelicht door onze klantenservice op welke datum en tijdstip ze het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is. Dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn, wat niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes. Indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier hierbij ondersteunen.

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 250 x 150 x 190 cm
Grondmaten (B x D) 238 x 140 cm
Dakbedekking Dakleer
Afmeting gaas 13 x 13 x 0,8 mm
EAN code 8720094050195
Materiaal Geïmpregneerd hout