Advies nodig? 0113 - 384019

Volière Toon links

Een ruime, stevige volière van geïmpregneerd hout. Deze volière is onderhoudsvrij en erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een twee-baks voedersysteem, waardoor de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd.

Nachthok wordt gemonteerd geleverd, ren in panelen deze is eenvoudig te monteren. 

Afmetingen (incl. dak): 300 x 120 x 190 cm

nú € 1.299,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Volière Toon is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. Het verblijf bestaat uit een binnenverblijf aan de linkerkant en een ruime vlucht aan de rechterkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. In de volière zit een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd. Verder beschikt deze volière over een opbergruimte. Het dak is voor een deel open en voor een deel bekleed met dakleer. Lees meer

Volière Toon is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. Het verblijf bestaat uit een binnenverblijf aan de linkerkant en een ruime vlucht aan de rechterkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. In de volière zit een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd. Verder beschikt deze volière over een opbergruimte. Het dak is voor een deel open en voor een deel bekleed met dakleer.

Let op: wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

  •          Grondmaten: 300 x 120 cm
  •          Afmetingen nachtverblijf: 80 x 60 cm
  •          Afmetingen gaas: 19 x 19 x 1,45 mm

Deze volière is ook verkrijgbaar met het binnenverblijf aan de rechterzijde.

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

EAN code 8720094050218
Materiaal Geïmpregneerd hout