Advies nodig? 0113 - 384019

Volière R1 links

Op zoek naar een stevige volière voor uw vogels? Kies dan voor volière R1. Deze volière is handgemaakt met geïmpregneerd hout. Hierdoor is deze volière erg geschikt om buiten te gebruiken. Deze volière wordt gemonteerd geleverd.

Afmetingen: 215 x 70 x 185 cm.

Let op: voor deze volière gelden andere leveringstijden.

nú € 749,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Volière R1 is gemaakt door gespecialiseerde vakmannen. De volière is gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij en is het erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een rechthoekige vorm. In de houten panelen zit gaaswerk. Dit heeft een afmeting van 13 x 13 x 0,8 mm. Er zijn verschillende deuren in deze volière. In een van de deuren zit een twee-baks voedersysteem. Zo kunt u uw vogels voeren zonder ontsnappingsgevaar. In de volière zitten ook zitstokken. Lees meer

Volière R1 is gemaakt door gespecialiseerde vakmannen. De volière is gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij en is het erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een rechthoekige vorm. In de houten panelen zit gaaswerk. Dit heeft een afmeting van 13 x 13 x 0,8 mm. Er zijn verschillende deuren in deze volière. In een van de deuren zit een twee-baks voedersysteem. Zo kunt u uw vogels voeren zonder ontsnappingsgevaar. In de volière zitten ook zitstokken.

LET OP:

Leveringsconditie -  Onze leverancier levert zelf het verblijf bij u af.  Ook neemt de leverancier tijdig contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. 

Op het moment van aflevering is het noodzakelijk dat er hulp aanwezig is. De verblijven zijn erg zwaar van gewicht en de chauffeur kan dit niet alleen lossen en verplaatsen. 

Wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 215 x 70 x 185 cm
Grondmaten (B x D) 203 x 63 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 40 x 60 cm
Afmeting gaas 13 x 13 x 0,8 mm
Dakbedekking Dakleer
EAN code 8720094050010
Materiaal Geïmpregneerd hout