Advies nodig? 0113 - 384019

Voldux volière Toon rechts

Een ruime, stevige volière van geïmpregneerd hout, dat is de Volière Toon van Voldux. Deze volière is onderhoudsvrij en erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een twee-baks voedersysteem, waardoor de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd.

Afmetingen (incl. dak): 300 x 120 x 190 cm

nú € 1.199,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Volière Toon van Voldux is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. De volière bestaat uit een binnenverblijf aan de rechterkant en een ruime vlucht aan de linkerkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. In de volière zit een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd. Verder beschikt deze volière over een opbergruimte. Het dak is voor een deel open en voor een deel bekleed met dakleer. Lees meer

Volière Toon van Voldux is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. De volière bestaat uit een binnenverblijf aan de rechterkant en een ruime vlucht aan de linkerkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. In de volière zit een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd. Verder beschikt deze volière over een opbergruimte. Het dak is voor een deel open en voor een deel bekleed met dakleer.

Let op: wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

  •          Grondmaten: 300 x 120 cm
  •          Afmetingen nachtverblijf: 80 x 60 cm
  •          Afmetingen gaas: 19 x 19 x 1,45 mm

Deze volière is ook verkrijgbaar met het binnenverblijf aan de linkerkant.

Lees minder

Materiaal Geïmpregneerd hout