Winkelwagen 0

 

Volière Toon rechts

Merk:Voldux
nú € 1.359,00
Let op, levertijd ongeveer 6 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Een ruime, stevige volière van geïmpregneerd hout. Deze volière is onderhoudsvrij en erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een twee-baks voedersysteem, waardoor de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd.

Nachthok wordt gemonteerd geleverd, ren in panelen deze is eenvoudig te monteren. 

Afmetingen (incl. dak): 300 x 120 x 190 cm

Lees meer

Volière Toon is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. De volière bestaat uit een binnenverblijf aan de rechterkant en een ruime vlucht aan de linkerkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. In de volière zit een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd. Verder beschikt deze volière over een opbergruimte. Het dak is voor een deel open en voor een deel bekleed met dakleer.

Let op: wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

  •          Grondmaten: 300 x 120 cm
  •          Afmetingen nachtverblijf: 80 x 60 cm
  •          Afmetingen gaas: 19 x 19 x 1,45 mm

Deze volière is ook verkrijgbaar met het binnenverblijf aan de linkerkant.

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720094050201
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist