Advies nodig? 0113 - 384019

Voldux volière S2 links

Een stevige volière van geïmpregneerd hout, dat is de Volière S2 van Voldux. Deze volière is onderhoudsvrij en zeer geschikt voor buiten. Deze volière heeft een twee-baks voedersysteem, waardoor de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd.

Afmetingen (incl. dak): 215 x 70 x 185 cm

 

nú € 699,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Volière S2 van Voldux is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. De volière bestaat uit een binnenverblijf aan de linkerkant en een ruime vlucht aan de rechterkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. Aan de rechterkant van de volière zit een deur met een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd. Lees meer

Volière S2 van Voldux is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is de volière zeer geschikt voor buiten en onderhoudsvrij. De volière bestaat uit een binnenverblijf aan de linkerkant en een ruime vlucht aan de rechterkant. In de vlucht zijn ook zitstokken aanwezig. Aan de rechterkant van de volière zit een deur met een twee-baks voedersysteem. Het voordeel hiervan is dat de vogels zonder ontsnappingsgevaar kunnen worden gevoerd.

Let op: wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com. 

  • Grondmaten: 196 x 62 cm
  • Afmetingen nachtverblijf: 55 x 38 cm
  • Afmetingen gaas: 13 x 13 x 0,8 mm

Deze volière is ook verkrijgbaar met het binnenverblijf aan de rechterzijde.


 

Lees minder

Materiaal Geïmpregneerd hout