Advies nodig? 0113 - 384019

Voliere Passaro Grijs/Wit

- Geschikt voor tropische vogels: kanaries, parkieten, neophema's

- Uitschuifbare lade en incl. 3 zitstokken

- Kan binnen en buiten gebruikt worden

- Materiaal: Hout

- Afmetingen: 95x66,5x 179cm (LxDXH)

nú € 239,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Volière Passaro is een mooie, hoge volière in een grijs met witte kleur. De volière is geschikt om tropische vogels in te houden, zoals kanaries, parkieten en neophema’s. Zowel binnen als buiten kan deze volière gebruikt worden. Ook kan de volière in de zomermaanden buiten worden gebruikt en ’s winters naar binnen worden verplaatst. Lees meer

Volière Passaro is een mooie, hoge volière in een grijs met witte kleur. De volière is geschikt om tropische vogels in te houden, zoals kanaries, parkieten en neophema’s. Zowel binnen als buiten kan deze volière gebruikt worden. Ook kan de volière in de zomermaanden buiten worden gebruikt en ’s winters naar binnen worden verplaatst. 

De volière is voorzien van drie zitstokken die willekeurig geplaatst kunnen worden. In het hok kan je speelgoed voor vogels ophangen, zodat de vogels zich kunnen vermaken. Aan de onderkant van de volière zit een uitschuifbare zinken lade. Hierdoor kan je de lade met bodembedekking in een keer leegmaken en schoonmaken en hoef je het niet leeg te scheppen. Handig! De volière heeft een deuropening aan de zijkant van het verblijf. Hierdoor kan je makkelijk bij de vogels komen. Daarnaast heeft de volière een handig rond luikje waardoor een hand of arm past. Zo kan je voer- en waterbakken verschonen zonder de deur te openen en verklein je de kans dat de vogels wegvliegen.

Volière Passaro wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd. Om nog langer van de volière te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Het jaarlijks beitsen van de volière verhoogd de levensduur.

Op de ‘Volière Passaro' krijg je bij ons 1 jaar garantie.

Kleur: Grijs/Wit

Afmetingen: 95x66,5x 179cm (LxDXH)

Lees minder

EAN code 8720618384010
Artikelnummer 84010
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Wit