Advies nodig? 0113 - 384019

Supreme Selective Konijn 5kg

Supreme Selective Konijn 5kg

Supreme Science Selective Konijn is een zeer smakelijk konijnenvoer waar de konijnen dol op zijn! Dit perfecte voer voor volwassen konijnen vormt een complete en evenwichtige voeding voor het konijn. Zo blijven ze in topconditie!

Inhoud: 5kg 

nú € 19,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Supreme Science Selective Konijn bevat luzerne (alfalfa) als vezelbron en heeft een hoog vezelgehalte van wel 19%. Hierdoor heeft dit konijnenvoer het ideale vezelgehalte en de goede vezelsoort in de juiste hoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat dit konijnenvoer de darmactiviteit bevordert en de natuurlijke gebitsslijtage ondersteunt. Ook bevordert dit konijnenvoer de groei van goedaardige bacteriën in het maag-darmkanaal. Lees meer

Supreme Science Selective Konijn bevat luzerne (alfalfa) als vezelbron en heeft een hoog vezelgehalte van wel 19%. Hierdoor heeft dit konijnenvoer het ideale vezelgehalte en de goede vezelsoort in de juiste hoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat dit konijnenvoer de darmactiviteit bevordert en de natuurlijke gebitsslijtage ondersteunt. Ook bevordert dit konijnenvoer de groei van goedaardige bacteriën in het maag-darmkanaal.

Het voer helpt ook om overgewicht bij uw konijn te voorkomen, omdat er aan dit konijnenvoer geen suiker en kunstmatige kleurstoffen zijn toegevoegd. Daarnaast bevat deze konijnenvoeding lijnzaad. Dit is een uitstekende bron van omega 3 en 6-vetzuren. Ook wordt voorkomen dat het konijn selectief gaat eten. Alle voedingsstoffen zijn namelijk gedoseerd en geperst in één brokje. De Supreme Science Selective is goed te combineren met een gezonde snack! Supreme Science Selective wordt aanbevolen door dierenartsen.

Lees minder

EAN code 5015622206445
Artikelnummer 2691