Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnensnacks & supplementen

Bent u op zoek naar snacks voor uw konijnen en knaagdieren? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van konijnensnacks tot caviasnacks: ieder knaagdier kunt u lekker en gezond verwennen! Dankzij het grote assortiment konijnen- en knaagdierensnacks van hoge kwaliteit vindt u voor iedere knager het juiste product. Bekijk snel ons complete aanbod snacks.

Snacks & supplementen Er zijn 185 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Snacks voor konijn, cavia, hamster

Naast de basisvoeding is het goed om je knaagdier af en toe eens te verwennen met een knaagdiersnack. U kunt de snacks aan uw knaagdier geven als beloning voor een prestatie, maar ook gewoon als tussendoortje. Bij Dierenverblijf hebben we verschillende soorten knaagdierensnacks, zoals snackballetjes, maiskolven en knaagsticks. Het geven van snacks aan uw konijn of knaagdier is niet alleen leuk, lekker of goed voor de afwisseling, het is ook gezond en handig. Zo zijn de Trixie maiskolven een goed, natuurlijk middel om de tanden van de knaagdieren te laten slijten.

Gezonde konijnensnacks

Bij Dierenverblijf verwennen graag gezond! Daarom zijn de meeste artikelen in ons brede assortiment ook gezond voor uw konijnen en knaagdieren. Kijk bijvoorbeeld naar de snacks van Vitakraft. Vitakraft heeft gezonde knabbelsticks in verschillende smaken, zoals noten, groente of honing. Daarnaast zijn de Puik Snacks gezonde versnaperingen voor uw konijn. Puik Snacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit wortelstukjes, rozenbottels, een groente- of fruitsalade, groentesticks, enzovoorts.

Snacks bij Dierenverblijf

Bij het kopen van konijnen- en knaagdierensnacks bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnen- en knaagdierensnacks zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Naast konijnensnacks kunt u bij Dierenverblijf ook terecht voor al u andere konijn- en knaagdierproducten zoals konijnenhokkenkonijnenvoerhooi en stro en diverse soorten bodembedekking.Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer