Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Bodembedekking konijnenhok

Bent u op zoek naar een bodembedekker voor in het verblijf van uw knaagdier? Bij Dierenverblijf heeft u de keuze! Van Aubiose hennepvezel tot gerecycled papier: de keuze is reuze! Dankzij het grote assortiment bodembedekkers van hoge kwaliteit vindt u altijd de bodembedekker die bij uw knaagdier past. Bekijk snel ons complete aanbod bodembedekkers.

Bodembedekking Er zijn 17 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Handige en heerlijke bodembedekking voor konijn en cavia

Waarom is bodembedekking nodig? Hoofdzakelijk zijn er eigenlijk twee redenen waarom bodembedekking nodig is. Bodembedekking zorgt ten eerste voor een comfortabele leefomgeving en in de tweede plaats is het erg praktisch. Bodembedekking zorgt ervoor dat het hok geïsoleerd wordt. Daarnaast is het ook heerlijk voor de dieren om over te lopen. Het is ook erg praktisch om een bodembedekker te gebruiken, omdat bodembedekkers vocht opnemen en omdat ze ervoor zorgen dat nare luchtjes opgenomen worden.

Soorten bodembedekkers

Dierenverblijf heeft diverse soorten bodembedekking in het assortiment, zoals beukenhoutsnippers, vlasvezel, houtvezel en hennepvezel. Beukenhoutsnippers zijn als restant vrijgekomen bij de zagerij. Hiervoor zijn dus geen extra bomen gekapt. Beukenhoutsnippers nemen goed vocht op. Het nadeel van deze houtsnippers is dat ze soms wat hard kunnen zijn voor de pootjes. Dit op te lossen door nog een klein laagje zachte bodembedekking over de snippers heen te leggen. Vlasvezel is een goed absorberende bodembedekker. Daarnaast is vlasvezel 100% natuurlijk. Verder is vlasvezel ook erg geschikt voor dieren met allergische reacties. Houtvezel is een stofarme bodembedekker. Het wordt door dierenartsen aanbevolen als bodembedekking. Een andere populaire bodembedekker is hennepvezel. Hennepvezel is een zachte, comfortabele bodembedekker die ook nog eens erg praktisch is. Hennepvezel neemt veel vocht op. Verder heeft u bij hennepvezel geen last van nare geurtjes. Ook blijft hennepvezel droog aan de oppervlakte. Hierdoor blijft het dus niet aan de pootjes plakken.

Caviabodembedekking voor binnen

Als een bodembedekking gebruikt wordt in een hok dat binnen staat, is het handig dat de bodembedekker stofarm is en dat hij nare luchtjes absorbeert. Voorbeelden van handige caviabodembedekking voor binnen zijn de Supreme TumbleFresh Bedding, de Back-2-nature Bodembedekking of de Esve Corbo. Omdat de bodembedekker stofarm is en nare luchtjes absorbeert, leent deze bodembedekker zich prima voor het gebruik binnenshuis.

Bodembedekking bij Dierenverblijf

Een snelle levering, deskundig advies en een goede service: dat is waar u op kunt rekenen bij het kopen van bodembedekking bij Dierenverblijf. Ook kunt u bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze bodembedekkers zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

 

Lees meer