Advies nodig? 0113 - 384019

Supreme Selective Konijn 3kg

Supreme Selective Konijn 3kg

Supreme Science Selective Konijn is een zeer smakelijk konijnenvoer waar de konijnen dol op zijn! Supreme Science Selective Konijn is het perfecte voer voor volwassen konijnen.

Inhoud: 3 kg

Goed te combineren met een gezonde snack!

nú € 15,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Supreme Science Selective Konijn vormt een complete en evenwichtige voeding voor het konijn. De brokjes zijn samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten. Bevat luzerne (alfalfa) als vezelbron en heeft een hoog vezelgehalte van wel 19%. Hierdoor heeft dit konijnenvoer het ideale vezelgehalte en de goede vezelsoort in de juiste hoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat dit konijnenvoer de darmactiviteit bevordert en de natuurlijke gebitsslijtage ondersteunt. Ook bevordert dit konijnenvoer de groei van goedaardige bacteriën in het maag-darmkanaal. Lees meer

Supreme Science Selective Konijn vormt een complete en evenwichtige voeding voor het konijn. De brokjes zijn samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten. Bevat luzerne (alfalfa) als vezelbron en heeft een hoog vezelgehalte van wel 19%. Hierdoor heeft dit konijnenvoer het ideale vezelgehalte en de goede vezelsoort in de juiste hoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat dit konijnenvoer de darmactiviteit bevordert en de natuurlijke gebitsslijtage ondersteunt. Ook bevordert dit konijnenvoer de groei van goedaardige bacteriën in het maag-darmkanaal.

Het voer helpt om overgewicht bij uw konijn te voorkomen, omdat er aan dit konijnenvoer geen suiker en kunstmatige kleurstoffen zijn toegevoegd. Daarnaast bevat deze konijnenvoeding lijnzaad. Dit is een uitstekende bron van omega 3 en 6-vetzuren.

Omdat alle voedingsstoffen gedoseerd en geperst zijn in één brokje, voorkomt dit dat het konijn selectief gaat eten.

Lees minder

EAN code 5015622204441
Artikelnummer 1418