Advies nodig? 0113 - 384019

Supreme Selective Junior Konijn 10kg

Supreme Selective Junior Konijn 10kg

Supreme Selective Rabbit Junior is een complete voeding voor konijnen van vier tot twintig weken oud. Deze voeding voorkomt selectief eten en zorgt voor een gezond gebit en en gezonde huid en vacht.

Inhoud: 10kg

 

nú € 36,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Supreme Selective Rabbit Junior is speciaal ontwikkeld om in de voedingsbehoefden van konijnen van vier tot twintig weken oud te voorzien. Deze voeding wordt aanbevolen door dierenartsen. Ook is deze voeding erg geschikt voor zwangere en zogende voedsters. De Supreme Selective Rabbit Junior voorkomt selectief eten. Alle voedingsstoffen zijn namelijk in een brokje geperst. Lees meer

Supreme Selective Rabbit Junior is speciaal ontwikkeld om in de voedingsbehoefden van konijnen van vier tot twintig weken oud te voorzien. Deze voeding wordt aanbevolen door dierenartsen. Ook is deze voeding erg geschikt voor zwangere en zogende voedsters. De Supreme Selective Rabbit Junior voorkomt selectief eten. Alle voedingsstoffen zijn namelijk in een brokje geperst.

Verder ondersteunt deze voeding de spijsvertering en de ontwikkeling van een gezond gebit. De voeding heeft namelijk een hoog vezelgehalte. De Supreme Selective Rabbit Junior heeft ook een hoog eiwitgehalte. Dit is goed voor de groei en de ontwikkeling van konijnen.

De voeding bevat ook lijnzaad. Dit is een uitstekende bron van Omega 3 en 6. Dit zorgt voor een gezonde huid en vacht.

In deze voeding zitten geen toegevoegde suikers en kunstmatige kleurstoffen.

Samenstelling van deze voeding:

Luzerne, tarwe, sojaschillen, sojaschroot, tarwemeel, erwtenvlokken, spinazie (≥ 4%), lijnzaad (≥ 4%), sojaolie, mineralen, zout, lysine, methionine, blauwe bosbessen, mariadistelzaden, groene thee extract, druivenpitextract. 

Lees minder

EAN code 2200102558005
Artikelnummer 27033