Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Yerseke

konijn   konijn   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Dierenverblijf Yerseke is een groot kippenhok met geïmpregneerd hout. Geschikt voor konijnen en kippen. Met ruime deuropeningen, groot nachthok en ruime ren. Het hang- en sluitwerk is allemaal van RVS.

Afmetingen: 243x143,5x112,5cm (LxHxD)

nú € 699,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd. Lees meer

Dit dierenverblijf is met de hand gemaakt. Het is gemaakt van geïmpregneerd hout. Heeft u interesse in dit dierenverblijf, kom dan langs in onze winkel om dit hok in het echt te bekijken. Aanpassingen aan het hok zijn mogelijk, houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Het dak van het hok is voorzien van dakleer. Dit beschermt de houten onderplaat tegen neerslag. In de ren zit een ruime deuropening, zodat de ren gemakkelijk schoon te maken is.

Levering van dit hok: Wilt u Dierenverblijf Yerseke opgestuurd krijgen? Dat kan! Het wordt geleverd als bouwpakket op een pallet. Hou er rekening mee dat u thuis moet zijn om dit hok te ontvangen, en of u een pallet kunt ontvangen!

Levertijd: 1-2 werkdagen. Dit hok hebben wij uit voorraad leverbaar. De levertijd is daarom ook snel!

Afmetingen:

Hok: 243x143,5x112,5cm (LxHxD)

Gaas: 2x2cm

Opening ren naar nachthok: 20x29cm (BxH)

Nachthok: 74x100cm (BxD)

Lees minder

Artikelnummer 10042020
Materiaal Geïmpregneerd hout
Kleur Bruin