0

 

Ferplast Konijnenhok Ranch 120

Kleur:Taupe
Materiaal:Hout
Afmetingen:2. Middel: t/m 2m
Soort:Hok met ren
Aantal konijn klein:2
normaal € 219,95
nú € 189,95
€ 30.00 korting
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

De Ranch 120 van het merk Ferplast is een stijlvol dierenverblijf. De Ranch 120 bestaat uit een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Als de konijnen via het loopplankje naar beneden lopen, komen ze in de ren. Deze ren is aan drie van de vier kanten omgeven door traliewerk. De achterkant van het hok is volledig dicht. In het traliewerk zit aan de voorzijde een klein deurtje. Lees meer

De Ranch 120 van het merk Ferplast is een stijlvol dierenverblijf. De Ranch 120 bestaat uit een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Als de konijnen via het loopplankje naar beneden lopen, komen ze in de ren. Deze ren is aan drie van de vier kanten omgeven door traliewerk. De achterkant van het hok is volledig dicht. In het traliewerk zit aan de voorzijde een klein deurtje.

Dit hok heeft 3 praktische openingen: het dak kan geopend worden en in beide verdiepingen zit een traliewerk deurtje De verbinding tussen de bovenverdieping en de benedenverdieping is af te sluiten met een houten luikje. De bodem van de bovenverdieping is uit het hok te schuiven. Dit is erg handig voor de schoonmaak. Daarnaast heeft het hok ook een scharnier-dak.

Dit konijnenhok komt uit de TREE FRIEND collectie. Deze hokken zijn gemaakt van hout dat uitsluitend afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Hiermee worden de belangen van de natuur en sociale-economische belangen van het betrokken land gerespecteerd.

De Ferplast Ranch 120 wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is eenvoudig in elkaar te zetten, mede dankzij de bijgeleverde montagehandleiding.

Op de Ferplast Ranch 120 krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Productspecificaties

  • Maximale afmetingen:117x67,5x95,5cm
  • Afmetingen onder dakrand:110x61x83cm
  • Afmetingen bouwpakket:120x71x20 cm
  • EAN code:8718868997395
  • Artikelnummer:57090021VD / PC20
  • Materiaal:Hout
  • Kleur:Taupe

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist