Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Grijs - Cotton KT11

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

De KT11 is een mooi en compact dierenverblijf dat van vele gemakken is voorzien. Zo heeft het hok diverse deuropeningen, een dak dat opengeklapt kan worden en een handige kunststof mestlade.

Afmetingen: 111 x 45 x 78 cm

Kleur: grijs

normaal € 109,95
nú € 99,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Cotton Taupe - KT11 is een mooi afgewerkt konijnenhok dat ook geschikt is om enkele cavia's in te huisvesten. De Cotton Taupe - KT11 heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Beide vertrekken hebben een... Lees meer

De Cotton Taupe - KT11 is een mooi afgewerkt konijnenhok dat ook geschikt is om enkele cavia's in te huisvesten. De Cotton Taupe - KT11 heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Beide vertrekken hebben een deurtje. Onder de bovenste verdieping zit een handige lade van kunststof. Dit is erg gemakkelijk bij het schoonmaken van het konijnenhok. Als de konijnen via het loopplankje naar beneden lopen, komen ze in de ren. Deze ren is aan drie van de vier kanten omgeven door traliewerk. De achterkant van het hok is volledig dicht. In het traliewerk zit aan de voorzijde een klein deurtje.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

Maximale afmetingen: 111x45x78 cm
Afmetingen bouwpakket: 114x23x47 cm
EAN code 8718868997371
Artikelnummer KT11
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voo...

Woodland konijnenhok cotton cottage 111x45x78cm

Het Woodland konijnenhok Cotton Cottage van Duv...