Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Grijs - Cotton KT11

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Op zoek naar een mooi, compact en goedkoop konijnenhok voor buiten in de tuin? De KT11 is een goed uitziend en compact dierenverblijf dat ook nog eens van vele gemakken voorzien is. Zo heeft het hok diverse deuropeningen, een dak dat opengeklapt kan worden en een handige kunststof mestlade.

Afmetingen: 111x45x78cm

normaal € 99,95
nú € 89,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Cotton Taupe - KT11 is een mooi afgewerkt konijnenhok dat uiteraard geschikt is voor een konijn. Ook kunt u ervoor kiezen om er enkele cavia's in te huisvesten. De Cotton Taupe - KT11 heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en... Lees meer

De Cotton Taupe - KT11 is een mooi afgewerkt konijnenhok dat uiteraard geschikt is voor een konijn. Ook kunt u ervoor kiezen om er enkele cavia's in te huisvesten. De Cotton Taupe - KT11 heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Beide vertrekken hebben een deurtje. Onder de bovenste verdieping zit een handige lade van kunststof. Dit is erg gemakkelijk bij het schoonmaken van het konijnenhok. Als de konijnen via het loopplankje naar beneden lopen, komen ze in de ren. Deze ren is aan drie van de vier kanten omgeven door traliewerk. De achterkant van het hok is volledig dicht. In het traliewerk zit aan de voorzijde een klein deurtje.

Het dierenverblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding bijgeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Lees minder

Maximale afmetingen: 111x45x78 cm
Afmetingen bouwpakket: 114x23x47 cm
EAN code 8718868997371
Artikelnummer KT11
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een goed konijnenhok voo...

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...