Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Gradje

Konijnenhok Gradje is een stevig konijnenhok dat gemaakt is van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en erg geschikt voor buiten. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd.

Afmetingen: 190 x 60 x 100 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 429,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Gradje is een konijnenhok voor een konijn. Het hok bestaat uit een nachthok en een ren. Het hok is voorzien van enkele deurtjes. In de deur van het nachthok zit een leuk raampje. Hierdoor kunt u ook naar binnen kijken, zonder dat u het deurtje open hoeft te doen. Hierdoor is het gemakkelijk om uw konijn eruit te halen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen. De verdiepingen zijn verbonden met een loopplankje. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd: u hoeft het hok alleen nog maar op de juiste plaats te zetten. Lees meer

Konijnenhok Gradje is een konijnenhok voor een konijn. Het hok bestaat uit een nachthok en een ren. Het hok is voorzien van enkele deurtjes. In de deur van het nachthok zit een leuk raampje. Hierdoor kunt u ook naar binnen kijken, zonder dat u het deurtje open hoeft te doen. Hierdoor is het gemakkelijk om uw konijn eruit te halen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen. De verdiepingen zijn verbonden met een loopplankje. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd: u hoeft het hok alleen nog maar op de juiste plaats te zetten.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 190 x 60 x 100 cm
Grondmaten (B x D) 188 x 52 cm
Afmetingen nachtverblijf (B x D) 92 x 55 cm
Dakbedekking Dakleer
Afmeting gaas 19 x 19 x 1,45 mm
Materiaal Geïmpregneerd hout