Winkelwagen 0

 

Konijnenhok Gradje

Merk:Voldux
nú € 454,00
voor 17:00 besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Konijnenhok Gradje is een stevig konijnenhok dat gemaakt is van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en erg geschikt voor buiten. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd.

Afmetingen: 190 x 60 x 100 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Konijnenhok Gradje is een konijnenhok voor een konijn. Het hok bestaat uit een nachthok en een ren. Het hok is voorzien van enkele deurtjes. In de deur van het nachthok zit een leuk raampje. Hierdoor kunt u ook naar binnen kijken, zonder dat u het deurtje open hoeft te doen. Hierdoor is het gemakkelijk om uw konijn eruit te halen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen. De verdiepingen zijn verbonden met een loopplankje. Dit konijnenhok wordt kant-en-klaar geleverd: u hoeft het hok alleen nog maar op de juiste plaats te zetten.

LET OP:

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Productspecificaties

  • Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 190 x 60 x 100 cm
  • Grondmaten (B x D) 188 x 52 cm
  • Afmetingen nachtverblijf (B x D) 92 x 55 cm
  • DakbedekkingDakleer
  • Afmeting gaas 19 x 19 x 1,45 mm
  • EAN code:8720094050331
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist