0

 

Konijnenhok ZH10 Grijs

Merk:Dierenverblijf
Kleur:Grijs
Materiaal:Hout
Afmetingen:2. Middel: t/m 2m
Soort:Hok met ren
Aantal kippen klein:4
Aantal kippen groot:2
Aantal konijn klein:4
Aantal konijn groot:2
normaal € 259,95
nú € 249,95
€ 10.00 korting
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dit grijze dierenverblijf is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats voor kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde nachthok kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. Bij het houden van kippen in dit hok adviseren wij in het nachthok gebruikt te maken van tabakstelen. dit is een natuurlijk product dat door de sterke geur bloedluis weert in het nachtverblijf. Bij het houden van konijnen kan het legnest goed gebruikt worden om een konijnentoilet te plaatsen. De bodem van het nachthok is een zinken lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Het dak van het hok is bekleed met leislag. Lees meer

Dit grijze dierenverblijf is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats voor kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde nachthok kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. Bij het houden van kippen in dit hok adviseren wij in het nachthok gebruikt te maken van tabakstelen. dit is een natuurlijk product dat door de sterke geur bloedluis weert in het nachtverblijf. Bij het houden van konijnen kan het legnest goed gebruikt worden om een konijnentoilet te plaatsen. De bodem van het nachthok is een zinken lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Het dak van het hok is bekleed met leislag.

Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. het is raadzaam om het hok op een beschutte plaats te zetten waar altijd schaduw is. Te veel zonlicht is namelijk schadelijk voor de dieren. Zorg ervoor tevens voor dat kippen altijd een hoekje hebben waar ze een zandbad kunnen nemen. Voor konijnen is het belangrijk dat er geen mogelijkheid is om zicht uit te graven.

Als bodembedekking in het nachthok adviseren wij de Aubiose Hennepvezel. Deze bodembedekking absorbeert goed en is stofarm.

Afmetingen:  199x75x103 cm.

Kleur: Grijs

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8718868997234
  • Artikelnummer:ZH10Grijs
  • Materiaal:Hout
  • Kleur:Grijs
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist