Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok ZH10 Grijs

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf ZH10 is een ruim opgezet verblijf dat geschikt is om te gebruiken als kippenhok en als konijnenhok. Het houten hok is praktisch opgezet en van alle gemakken voorzien. De combinatie van een royale loopren, riant nachtverblijf en het externe legnest maakt dit dierenverblijf tot een van de toppers in onze collectie.

Afmetingen:  199x75x103 cm

normaal € 259,95
nú € 249,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit grijze dierenverblijf is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats voor kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde nachthok kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. Bij het houden van kippen in dit hok adviseren wij in het nachthok gebruikt te maken van tabakstelen. dit is een natuurlijk product dat door de sterke geur bloedluis weert in het nachtverblijf. Bij het houden van konijnen kan het legnest goed gebruikt worden om een konijnentoilet te plaatsen. De bodem van het nachthok is een zinken lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Het dak van het hok is bekleed met leislag. Lees meer

Dit grijze dierenverblijf is gemaakt van dennenhout. Het hok biedt een beschutte verblijfplaats voor kippen en konijnen. Voor kippen worden er 2 zitstokken meegeleverd. Het aangebouwde nachthok kan voor kippen als legnest gebruikt worden en voor konijnen als slaapplaats. Bij het houden van kippen in dit hok adviseren wij in het nachthok gebruikt te maken van tabakstelen. dit is een natuurlijk product dat door de sterke geur bloedluis weert in het nachtverblijf. Bij het houden van konijnen kan het legnest goed gebruikt worden om een konijnentoilet te plaatsen. De bodem van het nachthok is een zinken lade. Deze is snel en makkelijk schoon te maken. Het dak van het hok is bekleed met leislag.

Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. het is raadzaam om het hok op een beschutte plaats te zetten waar altijd schaduw is. Te veel zonlicht is namelijk schadelijk voor de dieren. Zorg ervoor tevens voor dat kippen altijd een hoekje hebben waar ze een zandbad kunnen nemen. Voor konijnen is het belangrijk dat er geen mogelijkheid is om zicht uit te graven.

Als bodembedekking in het nachthok adviseren wij de Aubiose Hennepvezel. Deze bodembedekking absorbeert goed en is stofarm.

Afmetingen:  199x75x103 cm.

Kleur: Grijs

Lees minder

EAN code 8718868997234
Artikelnummer ZH10Grijs
Materiaal Hout
Kleur Grijs