Advies nodig? 0113 - 384019

Verzorging

Bent u op zoek naar verzorgingsproducten voor uw kippen? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van tabakstelen tot beukensnippers, van krachtige reinigingsmiddelen tot warmtelampen: met onze producten kunt u de beste verzorging bieden aan uw kippen! Dankzij het grote assortiment verzorgingsproducten van hoge kwaliteit vindt u altijd het juiste product. Bekijk snel ons complete aanbod verzorgingsproducten!

Verzorging Er zijn 15 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Bodembedekking kippenhok

Hygiëne speelt een belangrijke rol in het kippenhok. Met de juiste bodembedekking in het kippenhok, houdt u de hygiëne op peil. Als bodembedekking kunt u kiezen voor hennepvezel, beukenhoutsnippers, vlasvezel en houtvezel. Naast deze bodembedekkers kunt u ook tabakstelen in het hok strooien. Deze tabakstelen zijn een erg effectief middel tegen luizen en mijten. Een goede tip is om de tabakstelen te gebruiken in het nachthok en het legnest. Tabakstelen zijn een preventief middel tegen parasieten. U kunt tabakstelen gebruiken als vervanging van hooi, stro of krullen.

Andere verzorgingsproducten

Resten van voer of ontlasting kunnen zorgen voor veel bacteriën en schimmels. Daarom is het belangrijk om het hok goed schoon te maken. In ons assortiment hebben wij diverse schoonmaakproducten voor het kippenhok. Naast preventieve middelen tegen parasieten hebben we ook curatieve middelen. Dat houdt in dat ze ervoor zorgen dat de parasieten verdwijnen. Kijk bijvoorbeeld naar de HomeShield tegen bloedluis en insecten. Deze poeder zorgt ervoor dat de insecten uitdrogen. Dit middel kan gebruikt worden tegen verschillende soorten parasieten.

Als u kuikens heeft, is het belangrijk dat u ze op de juiste temperatuur houdt. Dit kunt u doen door een warmtelamp op te hangen.

Verzorgingsproducten voor kippen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van verzorgingsproducten voor kippen bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze verzorgingsproducten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

 

Lees meer