Advies nodig? 0113 - 384019

HomeShield tegen bloedluis en insecten

HomeShield tegen bloedluis en insecten

Home Shield is een fijn poeder, bestaande uit speciaal geprepareerde fossiele plankton en heeft een puur fysische werking op insecten waardoor deze vervolgens uitdrogen. Kruipende insecten die in aanraking komen met Home Shield worden direct inactief en sterven binnen één dag. Kan gebruikt worden tegen: mieren, kakkerlakken, zilvervisjes, bloedluizen, mijten en vlooien.

Inhoud: 250ml

nú € 14,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Wat is fossiele plankton?

Fossiele plankton bestaat uit microscopisch kleine omhulsels van eencellige plantaardige plankton (Phytoplankton). Tot op de dag van vandaag is het een héél belangrijk onderdeel van het ecosysteem van het water. Gedurende de geschiedenis van de aarde werden grote hoeveelheden van dit miniatuur fossiel, als sediment op de bodem van de zee afgezet en vormen nu de basis voor ons natuurproduct - Home Shield.
Hoe werkt Home Shield?

De fossiele plankton heeft sterk absorberende eigenschappen, zelf voor oliën, wassen en vetten. Kruipende insecten bezitten een natuurlijke beschermende waslaag op hun buitenste omhulsel. Deze waslaag zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. Worden de insecten echter bestoven met Home Shield, dan wordt deze beschermlaag geabsorbeerd en de insecten drogen vervolgens uit. Home Shield geeft een natuurlijke, langdurige en optimale bescherming.
Optimale resultaten

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat Home Shield in en rondom de schuilplaatsen van de insecten wordt gespoten. Dit kan eenvoudig gedaan worden door de spuitmond te richten op de te behandelen plaatsen en met lichte druk op de fles het poeder te verstuiven. De benodigde hoeveelheid poeder (± 5 g/m²) hangt af van de ernst van de problemen en van de aard van de verblijfplaatsen van de dieren of de kruipende insecten (spleten, kieren). Een lichte bestuiving van de insecten of hun verblijfplaatsen is voldoende voor een goed resultaat.

Specifieke eigenschappen

Omdat het werkingsmechanisme natuurlijk is en gebaseerd is op puur fysieke natuurwetten is schade aan mens of dier uitgesloten. Zowel voor de milieubewuste consument als voor mensen die gevoelig zijn voor chemische middelen biedt Home Shield een effectief en een volledig natuurlijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen. Opname van fossiele plankton is veilig voor mens en dier. De werking is puur fysisch en niet chemisch of biologisch. Dit betekent dat de Europese Biocidenrichtlijn (in Nederland: de Bestrijdingsmiddelenwet) niet van toepassing is. Houdt Home Shield, net als alle andere bestrijdingsmiddelen, wel buiten bereik van kinderen. Toepassing zoals aangegeven is volstrekt veilig.

Lees minder

EAN code 4029329021325
Artikelnummer 0010101749