Advies nodig? 0113 - 384019

Klaxo Witkalk Bloedluispreventie En-Bestrijding

Klaxo Witkalk Bloedluispreventie En-Bestrijding

Klaxo is een natuurproduct voor bloedluispreventie en -bestrijding. U kunt met Klaxo al uw hokken behandelen zoals kippenhokken, vogelhokken en konijnenhokken. Klaxo is geheel op natuurbasis en onschadelijk voor uw huisdier.

Verkrijgbaar in: 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter.

nú € 9,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Klaxo Witkalk is vervaardigd uit zeer zuivere kluitkalk. Klaxo heeft een vocht-absorberende werking en zorgt voor een droge ruimte. Dit is positief, want de bloedluis overleeft slecht in droge ruimten. De kalk van Klaxo werkt ook verstikkend. Omdat bloedluizen ademen door hun huid, gaan de bloedluizen dood door de verstikkende kalk. De Klaxo kalk vult verder de naden en kieren. De bloedluis heeft zo geen kans om zich daar voort te planten. Ook geeft Klaxo een witte achtergrond. Hierdoor wordt het hok lichter en daardoor onaantrekkelijk voor de bloedluizen, want bloedluizen zijn lichtschuw. Ook is door de witte achtergrond de bloedluis vroegtijdig te signaleren.

Klaxo is een natuurproduct en bestrijdt de bloedluis zonder chemische ingrediënten. Hierdoor blijft de leefomgeving van uw dieren gezond voor hen én voor u.

EAN
Artikelnummer